Våren är här och förberedelserna är i full gång inför golfsäsongen!

 

Banan

På banan är det full fart för Shane och Larry. De jobbar nu med att ta bort all is på greenerna så de kan få syre igen och de beräknar med att vara klara med det 

i dag 22/3.

Det är i dag för tidigt att se hur banan har klarat vintern.

Vi kommer att återkoppla så snart vi vet.

9 hålaren är öppen för spel och ligger öppen för bokning i GIT.

Restaurangen

I år gör vi en lättare uppfräschning av restaurangen. Vi håller i dagarna på att måla om stora restaurangdelen och fräschar upp baren.

Anna har kommit i gång och har haft möten här ute med tänkta leverantörer. 

Tanken att hon ska smyga i gång med lite lunchservering 23 april. 

Kansli

På kansliet jobbar vi nu med att få i ordning vårt nya ekonomisystem, gör det sista med bokslutet och skickar fakturor till våra partners.

Vi planerar vårt tävlingsschema och våra aktiviteter på klubben under säsongen 2023.

Missa inte vårmötet 23 april

Arbete på vägen upp till klubben

Som många har sett så har man grävt upp vägen till klubbhuset. Det är Nacka Energi som lägger ner högspänningsledningar i marken.

Det ser inte så roligt ut i dag, men de har lovat full framkomlighet från 1 april och asfaltering i slutet på april.

Vi återkommer med uppdatering i början på april. 

 

 MVH

Personalen

Jag som tar över rollen som banchef efter Alex heter Jonas Håkansson. Jag är 38 år gammal och bor tillsammans med min fru och två söner i Saltsjöbaden. Jag är född och uppvuxen i Skåne och startade min greenkeeper-karriär på Kristianstad GK. 2008 flyttade jag till Stockholm och började jobba på Djursholms Golfklubb där jag jobbat fram tills nu och sedan 2019 har jag haft rollen som Course Manager där. 

 

På min fritid är jag ofta aktiv och lever efter devisen att ha en aktivitet för alla väder. Jag är lika gärna på golfbanan som i skidspåret eller ute och surfar om det blåser. Ishallen med barnen eller en båttur på havet funkar också fint.

 

Under de senaste åren på Djursholms golfklubb har jag jobbat mycket med utveckling av banan och klubben. Jag hoppas och tror att jag ska kunna bidra med min erfarenhet i GKS resa mot framtiden tillsammans med er medlemmar - vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Jag har spelat både 18- och 9-hålsbanan några gånger och tycker att miljön och banans karaktär är fantastisk. 

 

Nu håller jag tummarna för en tidig och varm vår så att vi kan få komma igång med det vi alla längtar efter och att jag kan få lära känna både anläggning och er medlemmar. 

 

Vi ses snart på banan! 

 

Varma hälsningar Jonas Håkansson 

 

Tidigare Krögare och entreprenör med flera egna restauranger och en del andras.

Sysslat mkt med Pop-ups, Fredagsräkan och events.

Driver idag Moxy Biz Events AB med fest/festivalverksamhet och sen många år också krögare på Stockholm Pride.

Säljer en del egen import tex olivolja från Puglia och en cider från Normandie.

Ser fram emot golf säsongen och mitt första år här på Saltis.

Jag ska göra mitt bästa för trivsel, god mat och kall dryck!

Tänker att det kommer finnas en del gott köpa med hem också nån slags Mini-Deli.

 

Följ oss gärna på:

Insta Saltsjobadensgolfkrog

Fb Saltsjöbadens Golfkrog

 

Ses snart !

Anna