Solsidan - årsavgift
Hej Solsidemedlem
Nu är snart en ny golfsäsong här. Vädret har varit gynnsamt och allt pekar mot att båda våra banor snart kan öppna.

För er som ännu inte betalat årsavgiften för 2020 är den 31 mars sista datum för betalning, efter det avregistreras ert medlemskap. Om ni inte har för avsikt att vara medlemmar 2020 är vi tacksamma om ni snarast meddelar detta via mail till: klubb@saltsjobadengk.se.

Så här går det till att betala avgiften på MinGolf:

1. Logga in på MinGolf

2. Klicka på mina inställningar

3. Välj betalningar

4. Markera samtliga avgifterna som ligger för betalning.

5. Klicka på betalning

6. Acceptera vilkoren genom att kryssa i rutan

7. Klicka på betala

8. Logga in på Payex eller skapa ett konto eller välj betala utan inloggning

9. Välj betalsätt

10. Betala

När samtliga avgifter är betalda är du återigen aktiv Solsidemedlem i Saltsjöbaden GK. Om du har några frågor hjälper vi gärna till, du når oss på 08-717 01 25.

Varmt välkommen till en ny golfsäsong på Saltsjöbadens Golfklubb!

Vi följer noga utvecklingen och rekommendationer från myndigheter gällande covid-19 och vi kommer inom kort med information om hur vi skapar en miljö på klubben som hjälper till att begränsa smittspridningen.