Shopen informerar 2021-07-22
Nu finns det möjlighet för dig som medlem att följa med på någon av höstens golfresor tillsammans med oss tränare. Perfekt sätt att förlänga säsongen när det är som mörkast hemma. Välkommen att boka din plats!

Portugal 30 oktober-6 november med Sebastian och Malin
Strax sydost om Lissabon, 45 minuter från flygplatsen, ligger Golf do Montado. Här i områdena kring den charmiga fiskebyn Setúbal karaktäriseras landskapet av gamla knotiga korkekar och vinrankor, något som också satt sin prägel på golfanläggningen som erbjuder en fantastisk miljö. Vi bor på anläggningen och spelar och tränar tillsammans under veckan.

Följande ingår:
Flygresa Stockholm - Lissabon t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Montado Golf Hotel****
Halvpension (frukost & 6 middagar)
5 greenfees på Montado
Träning inkl. bollar alla 5 speldagar
Golfvagnar

Pris:
 13995 kr
Begränsat antal platser. Boka din plats senast 1/9 2021 via golfplaisir.se/saltsjobaden2021

Kanarieöarna 4-11 december med Peter, Kia & Nathalie
Följ med oss till solsäkra Gran Canaria. Meloneras GC är Gran Canarias superanläggning och ligger vackert utmed havet. Vi bor på häftiga Lopesan Baobab och spelar och tränar tillsammans under veckan.

Följande ingår:
Flygresa Stockholm - Las Palmas t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Lopesan Baobab
7 frukost & 6 middagar
5 greenfees på Meloneras
Träning inkl. bollar alla 5 speldagar

Pris: 17995 kr  ERBJUDANDE - Boka före den 28/7 och få 1000 kr i rabatt!
Begränsat antal platser. Boka din plats senast 15/8 via golfplaisir.se/saltsjobaden-meloneras

Vi ses på klubben,

Kia & Peter med personal