Shopen informerar 2019-05-23
Hos oss hittar du en fullsorterad golfshop, en träningsverksamhet i toppklass samt en fullutrustad svingstudio. Vi är tre PGA-tränare, Peter, Sebastian & Nathalie, samt Kia i shopen som hjälper dig som medlem med din golf.

Jubileumserbjudande
Jubileumserbjudande i shopen i samband med lördagens jubileumstävling.
KÖP 3 BETALA FÖR 2 (billigaste på köpet) på kepsar, handskar och klubbloggade kläder.

Mors dag
Kom ihåg mamma på söndag. Ett presentkort är alltid uppskattat.
Köp 5 st 25 min lektioner och få en på köpet. 2500 kr (värde 3000 kr). Köp presentkortet i shopen.

Kommande kurser
Det finns fortfarande några platser kvar till kommande kurser. Vi hjälper dig hitta bollträffen och bli säkrare på både det korta och långa spelet. Under kurserna får du även med dig träningstips och inspiration till fortsatt träning.

Heldagskurs
Träning på förmiddagen & spel 9 hål efter lunch där vi är med och coachar.
Pris: 900 kr inkl. rangebollar (värde 100 kr), 6-10 personer
Fredag 31 maj kl 9-16 med Nathalie - 4 platser kvar
Söndag 2 juni kl 9-16 med Sebastian - 6 platser kvar

Närspelskurs
Vässa ditt närspel och sänk ditt hcp! Vi går igenom tekniken i chip, pitch och bunker.
Pris: 600 kr, 6-10 personer
Lördag 1 juni kl 13-16 med Sebastian - 6 platser kvar

Anmälan görs till shopen tel 08-7171035. Du kan använda friskvårdsbidraget till kursavgiften.

På lördag från klockan 15:00 erbjuds grillbuffé efter jubileumstävlingen.

Vi kommer servera en härlig buffé med tillbehör för endast 259 kr.

Boka detta direkt i restaurangen gärna innan lördag.

Välkomna Ammi & Per