Storslam för Saltsjöbadens GK i första omgången av Future Leauge och JSM-klubblag

I veckan har GKS skördat framgångar i lagspel för juniorer. Vårt yngre gäng stod som värd för omgång 1 i Future Leauge och gästades av Haninge, Djursholm & Täby. Saltsjöbaden vann alla sina matcher och gick följaktligen segrande ur spelet och avancerade till play off 1 i augusti. Vi fick mycket beröm för vår fina bana av gästande lag!

Våra äldre juniorer från Team Saltsjöbaden som nått lite längre i tävlingstrappan spelade SGDF-kval, i JSM-klubblag, på Djursholms GK under två dagar i början av veckan. Efter första dagens slagspel låg GKS tvåa, strax efter Stockholms GK, av tolv klubbar. Vi ställdes mot Viksjö GK i andra dagens matchspel. En match som handlade om direktutslagning eller avancemang till omgång 2. Det unga Saltislaget fick kämpa hårt men gick vinnande ur matchen med 3-2 och resan fortsätter.

Stort grattis till alla spelare och lagledare!