Ny Klubbchef/VD inför säsongen 2022 sökes!

Intresserad? Länken tar er till platsannonsen, klicka här. Välkommen med ansökan senast den 17 januari!

Saltsjöbaden söker Klubbchef/VD

Vi är en klubb med en familjär stämning. Våra värdegrunder är kvalité och gemenskap - vilket ska genomsyra allt arbete i klubben. Styrelsen och den operationella ledningen har tagit fram en vision, värdegrunder och övergripande mål som ska leda till att Saltsjöbadens GK fortsätter att vara en älskad utmaning sedan 1929. Vårt läge 20 minuter från Sthlm city är en stor tillgång liksom våra 2 banor (18 samt 9 hål) som får höga betyg av medlemmar och gäster.

Vi har haft en kraftig medlemstillströmning de senaste åren och har nu fullt i samtliga medlemskategorier samt en kö. Klubbens löpande ekonomin är god.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som är beredd att i rollen som Klubbchef och VD ta ett helhetsansvar gällande klubbens verksamhet, ekonomi och personal så att vi levererar den bästa upplevelsen för våra medlemmar, gäster samt partners och inte minst för våra anställda samt kontrakterade.

Klubben har flera olika medlemskategorier, inte minst tack vare våra nya medlemmar. Detta ställer extra stora krav på aktivt medlemsarbete och lyhördhet för medlemmarnas ofta olika krav och förväntningar. Därför är din förmåga att kommunicera med alla olika kategorier, grupper och individer av extra stor vikt och att de människor du möter och samarbetar med ska få känna sig sedda och uppskattade.

Genom ditt samarbete med personal, medlemmar, entreprenörer, styrelse, partners och kommittéer verkar du för en fortsatt positiv utveckling av verksamheten och varumärket Saltsjöbadens Golfklubb. I rollen som Klubbchef och VD är du ytterst ansvarig och ska säkerställa att klubbens strategi verkställs och att rapportering sker direkt till styrelsen. Du har ett stort intresse för golf och gärna erfarenhet som ledare från andra golfklubbar eller annan idrottsverksamhet. Du är en ambitiös person och en trygg, motiverande samt inkluderande ledare som förmedlar och bygger förtroende till såväl våra medlemmar och gäster som för våra medarbetare och entreprenörer samtidigt som du kan ta snabba beslut när en oväntad situation uppkommer för att själv hoppa in och lösa den om så krävs.

Du är även serviceinriktad och förmår tänka såväl ideellt som kommersiellt. Att bygga en kultur i positiv anda som medlemmarna kan känna stolthet i - samt att vara en närvarande förebild som skapar trygghet, trivsel och god stämningen på såväl bana som vid klubbhus är en självklarhet för dig.

Även om klubben främst ska vara av familjär karaktär har vi en historia och tradition av att få fram elitspelare. Det har sin grund i den goda och breda juniorverksamheten. Vi värnar om våra yngre spelare och ser framför oss en klubbchef som delar den synen samt som aktivt jobbar med vår idrottskommitté och Pro.

Beroende på säsongsmässig variation i arbetsbelastning kommer tjänsten omfattas av konceptet ”årsarbetstid”. Det innebär att vi förväntar oss hög närvaro under säsong men naturligtvis med en viss frihet under övriga året.

Kontaktuppgifter

Välkommen att skicka din ansökan inkl. CV, löneanspråk och referenser till styrelse@saltsjobadengk.se

 

Kommentarer