Ny Klubbchef/VD anställd

Nu är rekryteringen klar! Intresset för tjänsten som Klubbchef/VD var stort och vi hade ett 30-tal ansökningar med ett flertal starka kandidater. Känslan som vi i styrelsen fick var att intresset och nyfikenheten på Saltsjöbadens GK är mycket stor och att det finns en mycket positiv bild av vad vår fina klubb står för samt vart vi är på väg. Allt förstås väldigt glädjande att höra! 

Det är således med stor glädje som styrelsen nu kan meddela att Robert Karlsson har anställts som ny Klubbchef/VD. Robert tillträder i mars och får naturligtvis presentera sig själv i samband med start men beskriver sig själv som en driven och positiv dalmas med passion för golf och människor. Han har de senaste åren innehaft motsvarande tjänst vid Salems GK och dessförinnan vid Nacka GK.

Som en grymt duktig golfare, golfinstruktör, med en gedigen bakgrund som ledare inom golfen samt även med ett förflutet inom restaurang- och resebranschen ser vi Robert som en ytterst lämplig och passande Klubbchef/VD. Vi är mycket glada över att ha ingått avtal med Robert och önskar honom hjärtligt och varmt välkommen.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Uppdaterat material till höstmötet 2023-11-24
Klubbhuset stängt vecka 44 2023-10-23
Bilförbud 21-22 oktober 2023-10-21
Match KM 2023 2023-10-20
Q & A 2023-10-17