Klubbchef

Hej!

Jag har nu jobbat nästan 3 veckor på klubben i bakgrunden tillsammans med Lena för att lära mig så mycket som möjligt innan hon går vidare. Lenas kunskap om klubbens historia och arbetssätt har varit till stor hjälp nu i början. Dessutom har jag hunnit träffa några medlemmar, vilket också givit mig en riktigt bra bild av klubben.

Vem är jag?

Robert Karlsson heter jag och är från Dalarna, men numera bosatt i Bromma. Jag har 2 barn (Gustav och Felicia), som ni garanterat kommer att träffa på klubben under säsongen. De gillar att vara med och hjälpa till samt spela golf, såklart. Jag har överlag ett stort idrottsintresse och spelar, förutom golf, även gärna padel och åker skidor.

Med nästan 25 år inom golfen, har jag erfarenhet från flera klubbar som både instruktör och klubbchef. Jag kommer senast från Salems GK som klubbchef, där jag varit de senaste 6 åren.

Jag drivs av att jobba med aktiviteter, medlemmar, sponsorer och framtid. Med alla dessa delar kan man skapa mycket roliga saker på golfklubben.

Ser fram emot att få komma igång på riktigt och hoppas på att våren kommer snart så jag får träffa Er medlemmar.

Vill slutligen rikta ett stort TACK till Mats och Lena för all den hjälp jag har fått för att komma in i jobbet på bästa sätt.

Med vänlig hälsning,
Robert Karlsson