Följ med på klubbresa i höst

Följ med på höstens klubbresor som går till Portugal och Kanarieöarna.

Montado/Portugal 30 oktober - 6 november med Sebastian och Malin

Strax sydost om Lissabon, bara runt 45 minuter från flygplatsen, ligger Golf do Montado. Här i områdena kring den charmiga fiskebyn Setúbal karaktäriseras landskapet av gamla knotiga korkekar och vinrankor, något som också satt sin prägel på golfanläggningen som erbjuder en magnifik upplevelse i denna fantastiska miljö.

Montados golfbana är otroligt vacker och harmonisk. Den byggdes redan 1992, genomgick en omfattande renovering för några år sedan och är nu en av de mest omtalade banorna runt Lissabon.

Flyg, transfer, halvpension, 5 greenfee och träning med Sebastian och Malin ingår.

Pris:
 13995 kr
Begränsat antal platser. Boka din plats senast 1/9 via www.golfplaisir.se/saltsjobaden2021

Meloneras/Kanarieöarna 4-11 december med Peter, Kia & Nathalie

Banan går längs havet där man annars bara bygger hotell och lyxvillor på solsäkra Gran Canaria. Banan är skönt komponerad och växer ju mer man spelar. Öppningen är lite försiktig och man lär successivt känna karaktären och hastigheten på greenerna. Även om de första 9 hålen är väldigt bra så har man från klubbhuset sett vad som väntar – och det är de sista 9 hålen som ofta blir avgörande för scoren.

Lopesan Baobab Resort är ett lyxhotell i den lite större klassen på södra Gran Canaria, och det främsta hotellet här.

Flyg, transfer, halvpension, 5 greenfee och träning med Peter och Nathalie ingår.

Pris: 17995 kr
Begränsat antal platser. Boka din plats senast 15/8 via Saltsjöbaden, Meloneras 2021 – Golf Plaisir

ERBJUDANDE - Boka före den 28/7 och få 1000 kr i rabatt!

Varmt välkommen med din anmälan önskar Peter och Kia med personal