Erssons Kräftgolfen

Succé för Kräftgolfen med ny sponsor!

Lördagens tävling, Erssons Kräftgolfen, blev en succé!

Fint väder, många medlemmar som deltog, en fantastisk bana och Erssons som ny sponsor var receptet för en av årets höjdpunkter på Saltsjöbadens Golfklubb.

Tävlingen spelades i år som bästboll med 112 anmälda. Dagens sponsor, Erssons, fanns på flera ställen utmed banan där de bjöd på läckerheter och hjälpte deltagarna att hålla humöret uppe. Även Erssons partner VW fanns på plats med en liten extratävling.

Alla deltagare bjöds sedan på ett generöst prisbord och efterföljande kräftskiva, signerat Erssons, som fyllde både klubbhus och uteservering med kräftsugna medlemmar.

Tävlingen vanns av Carina Smith/Ann Westergren Ekstedt med Katrin Lepp/Peter Svedberg på andra plats och Auli Puustinen/Andrew Nehaul på tredje plats.

Ett stort tack till alla deltagare, tävlingsledare, restaurangen, banpersonal och inte minst Erssons med Rebecka, Jens, Olle, Stefan och Peter för en fantastisk dag!