Betala årsavgiften via MinGolf

Nu finns årsavgiften för betalning i MinGolf!

Betalning av årsavgiften via MinGolf förenklar hanteringen av årsavgifter för både medlemmar och kansli. Vi ber er därför, om möjligt, att betala er årsavgift den vägen.

Mellan den 9/12 - 31/1 kommer ni att kunna se och betala årsavgiften direkt i MinGolf. Om ni önskar delbetalning av årsavgiften kan även detta väljas i MinGolf.

Klicka här för att se en instruktionsfilm om hur betalning av årsavgiften via MinGolf går till.

Kontrollera att avgifterna är korrekta och glöm inte att markera samtliga avgifter för betalning.

Obetalda årsavgifter per den 31/1 faktureras med en hanteringsavgift på 300 kr per person.

Viktig information!

Byte av medlemskategori och utträde ska meddelas senast 31/12.

Om ni önskar byta medlemskategori eller utträda ur klubben ska detta meddelas senast den 31/12 till klubb@saltsjobadengk.se.

Om meddelande om utträde eller kategoribyte inte inkommit senast den 31/12 fortlöper ert medlemskap och ni är betalningsskyldiga för årsavgiften avseende 2022.

I MinGolf hittar ni era avgifter för 2022. Meddela kansliet snarast, dock senast 31/12 om ni önskar någon ändring av ert medlemskap.