Medlemsförmåner

Här hittar ni fina erbjudanden från våra partners till klubbens medlemmar.

Erssons

Nu finns guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons. Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10 % rabatt på alla köp hos oss. Visa bara upp ditt nyhetsbrev som bevis.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Boo Energi

”Boo Energi är Sveriges hälsosammaste energibolag, med en nära och genuint bra service, som alltid levererar 100 % miljömärkt el till ett utmärkt pris!”

Vårt erbjudande till Saltsjöbaden GKs medlemmar:

• 4 Sverigelotter – Föreningslivet egen skraplott
  • 150 kronor går till ungdomsverksamheten på Saltsjöbadens GK.

För att ta del av avtalet och samtidigt bidra till ungdomsverksamhet och svenskt föreningsliv gör ni enligt följande:

-          Gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Ange kod GKS i kampanjkodfältet, eller

-          Kontakta vår kundservice och ange kod GKS, så hjälper vi till att teckna elavtalet.

Boo Energi sätter dig som kund i fokus med vår kunniga personal, vilket vi gjort sedan 1920.

• Sveriges smartaste elpris – Boo portföljen, professionella elhandlare sköter löpande dina elinköp. Du får bästa förutsättningarna för ett långsiktigt bra elpris med liten risk, låga priser och bra villkor.
  • Genuint bra service – I de kundundersökningar vi är med i hamnar vi alltid i toppskiktet.
  • Alltid 100 % miljömärkt el – från sol, vind och vatten
  • Lägre elkostnader genom daglig motion – ladda ner vår app ”E2E” Boo Energi och träna ner din elräkning som kund hos oss. 860 kcal = 1 kWh! Era egenproducerade kilowattimmar dras av på nästkommande elräkning i form av hälsorabatt.
  • Boo Fonden – Vi stödjer föreningslivet, och hjälper varje år över hundra utövare då vi vet hur viktigt det är för barn att känna tillhörighet. Alla Boo Energis elhandelskunder är välkomna att ansöka från fonden.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Per telefon: 08-747 51 70 eller via mail: post@booenergi.se

BRA - Braathens Regional Airlines

Malmö Aviation och Sverigeflyg har gått samman och bildat det nya inrikesflygbolaget BRA – Braathens regional Airlines.

Med enkel bokning och smidiga byten på Bromma tar du dig snabbt till 12 destinationer i Sverige.

Som medlem i Saltsjöbadens Golfklubb har du möjlighet att flyga från 520 kr enkel resa inklusive lokala skatter och avgifter. Priset avser internetbokning och gäller ett begränsat antal platser på utvalda avgångar.

Boka på www.flygbra.se/sgf. Glöm inte ditt medlemskort som vid förfrågan ska uppvisas vid incheckningen.

John Deere / Bil & Traktorservice

Som medlem i Saltsjöbadens GK får DU under säsong ta del av fina erbjudanden och rabatterade priser på maskiner och utrustning från ett marknadsledande märke.

Vi kommer under säsong finnas på plats vid ett par tillfällen och då får du som medlem tillgång till dessa fina erbjudanden.

På GKS-veckan finns vi på plats under fredagens tävling, John Deere Classic, den 27/7.

Håll utkik på hemsidan vilka datum Vi får träffa Er.

Bil och traktorservice

Jehanders

Behöver du grus, sand eller jord till din trädgård? Storsäckserbjudande till dig som bor i Stockholm och Nacka!

Säckade produkter är ett enkelt alternativ som med fördel kan användas av både privatpersoner och företag. Storsäcken rymmer ca 1 kubikmeter (ca 1,5 ton) och kan fyllas med grus, kross, singel, sand eller jord.

Alla priser är inklusive hemtransport och moms. Priserna gäller endast för leveransadresser i Stockholm.

Beställning och frågor

För beställning och förfrågningar, skicka e-post till: order@jehander.se

Uppge:

• Namn
  • Adress
  • Personnummer för kreditupplysning
  • Materialsort
  • Kampanjkod: Saltsjöbadens GK

Markera plats för leverans då vi inte kan ange exakt leveransdag. På så sätt undviker vi bomkörning.

I dokumentet nedan hittar du prislistan.

HEL Friskvård

Higher Performance Activator - ett 90 dagars program för dig som vill ha hjälp att prestera ÄNNU bättre.

Endast för dig som medlem i Saltsjöbadens Golfklubb erhåller du en "HELkroppsscanning" (kostnadsfritt) och i samband med den en rabatt på HPA med 3 500:-.

Kontakta Fredrik på fredrik@legnaprapat.se för att boka in dig på en "HELkroppsscanning"