Medlemsförmåner

Här hittar ni fina erbjudanden från våra partners till klubbens medlemmar.

Erssons

Nu finns guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons. Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10% rabatt på alla köp hos oss.

Ni kan också gå in på vår hemsida, https://erssons.se/, och anmäla er för att få fina erbjudanden hela sommaren.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Boo Energi

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss på Boo Energi, märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkta priser till bra avtalsvillkor.

Dessutom tänker vi lite extra på miljön och har bara klimatpositiv el, detta utan att det kostar något för dig som kund.

Vårt erbjudande till Saltsjöbaden GKs medlemmar:

• 4 Sverigelotter – Föreningslivet egen skraplott
  • 150 kronor går till ungdomsverksamheten på Saltsjöbadens GK.

För att ta del av avtalet och samtidigt bidra till ungdomsverksamhet och svenskt föreningsliv gör ni enligt följande:

-          Gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Ange kod GKS i kampanjkodfältet, eller

-          Kontakta vår kundservice och ange kod GKS, så hjälper vi till att teckna elavtalet.

Vi är ditt lokala elbolag som i 100 år sett till att våra kunder får en säker elleverans. Du kan lita på oss!

• Priser - Vi har alltid utmärkt pris, med låga marginaler, utan dolda avgifter och till generösa avtalsvillkor.
  • Miljö - All el vi säljer är från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Vi klimatkompenserar också för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv, utan att det kostar extra.
  • Hälsa och golf - Våra elkunder har möjlighet att motionera ner sin elräkning genom att ladda ner vår app ”E2E Boo Energi”. Appen är gratis och omvandlar förbrända kalorier till kilowattimmar. Du får hälsorabatt för alla dina steg som registreras i din telefon, tex. på din golfrunda, promenad eller löprunda.
  • Lokalt föreningsliv - Vi vet hur viktigt det är för barn och ungdomar att känna tillhörighet och stödjer via Boo-fonden föreningslivet. Vi hjälper varje år utövare och organisationer med bidrag och alla Boo Energis elhandelskunder är välkomna att ansöka från fonden

Varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi jämföra med ditt nuvarande elavtal!

ww.booenergi.se/elavtal-start

post@booenergi.se

Söder om Söder

Grand Hotell Saltsjöbaden

Boka boende på Grand Hotel Saltsjöbaden, som medlem erhåller du 20% rabatt på gällande pris.

Ange koden GKS vid bokning.

John Deere / Bil & Traktorservice

Som medlem i Saltsjöbadens GK får DU under säsong ta del av fina erbjudanden och rabatterade priser på maskiner och utrustning från ett marknadsledande märke.

Vi kommer under säsong finnas på plats vid ett par tillfällen och då får du som medlem tillgång till dessa fina erbjudanden.

Bil och traktorservice

Jehanders

Behöver du grus, sand eller jord till din trädgård? Storsäckserbjudande till dig som bor i Stockholm och Nacka!

Säckade produkter är ett enkelt alternativ som med fördel kan användas av både privatpersoner och företag. Storsäcken rymmer ca 1 kubikmeter (ca 1,5 ton) och kan fyllas med grus, kross, singel, sand eller jord.

Alla priser är inklusive hemtransport och moms. Priserna gäller endast för leveransadresser i Stockholm.

Beställning och frågor

För beställning och förfrågningar, skicka e-post till: Kampanj@jehander.se

Uppge:

• Namn
  • Adress
  • Personnummer för kreditupplysning
  • Produkt och antal säck
  • Kampanjkod: Saltsjöbadens GK

Leverans sker inom 2 veckor från inlagd order.

I dokumentet nedan hittar du prislistan.

HEL Friskvård

Kanske jobbar du hemma och har mer tid över för att ta tag i dig och dina intressen.

I så fall har du här ett ypperligt erbjudande för att bättre på din rörlighet och ork på golfbanan.

Jag har satt ihop ett HPA-program (Higher Performance Actovator) just för golfare.

Här fokuserar vi på eventuella besvär men främst på rörlighet och hur du kan få ökad fysisk och mental ork på golfbanan.

Som medlem i Saltsjöbadens GK betalar du endast 7 997:- ( Ord.pris 8 950:- ) , dessutom erhåller du min e-bok.

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB MEDLEMSERBJUDANDE 2020

2020 BÄSTA MEDLEMSERBJUDANDE

Svenska Porslins-& Glasvaru A~B

Erbjuder Saltsjöbadens GK samt medlemmar 30% rabatt på produkter från nedanstående exklusiva fabrikers "kompletta" sortiment jämfört med fabrikernas rekommenderade utpriser t.o.m. 31 december 2020.

Rabattkoden är: SALTSJÖBADENSGK

Rabattkoden gäller i webbshopen och via mail till: claes@porslinsbolaget.com

Vill du ha en offert maila claes@porslinsbolaget.com

Hemsida: www.porslinsbolaget.se

Några av våra Leverantörer:

Gustavsberg, Rörstrand, Villeroy & Boch, Skultuna, Iittala, Orrefors, Kosta Boda, Skruf, Nordkök, Bengt Ek Design, Gerbera Design, Arabia, Royal Copenhagen m.m.

Svenska Porslins-& Glasvaru A~B

Managing Director Sales Scandinavia