Medlemsförmåner

Här hittar ni fina erbjudanden från våra partners till klubbens medlemmar.

Erssons

Nu finns guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons. Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10% rabatt på alla köp hos oss.

Ni kan också gå in på vår hemsida, https://erssons.se/, och anmäla er för att få fina erbjudanden hela sommaren.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Boo Energi

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss på Boo Energi, märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkta priser till bra avtalsvillkor.

Dessutom tänker vi lite extra på miljön och har bara klimatpositiv el, detta utan att det kostar något för dig som kund.

Vårt erbjudande till Saltsjöbaden GKs medlemmar:

• 4 Sverigelotter – Föreningslivet egen skraplott
  • 150 kronor går till ungdomsverksamheten på Saltsjöbadens GK.

För att ta del av avtalet och samtidigt bidra till ungdomsverksamhet och svenskt föreningsliv gör ni enligt följande:

-          Gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Ange kod GKS i kampanjkodfältet, eller

-          Kontakta vår kundservice och ange kod GKS, så hjälper vi till att teckna elavtalet.

Vi är ditt lokala elbolag som i 100 år sett till att våra kunder får en säker elleverans. Du kan lita på oss!

• Priser - Vi har alltid utmärkt pris, med låga marginaler, utan dolda avgifter och till generösa avtalsvillkor.
  • Miljö - All el vi säljer är från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Vi klimatkompenserar också för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv, utan att det kostar extra.
  • Hälsa och golf - Våra elkunder har möjlighet att motionera ner sin elräkning genom att ladda ner vår app ”E2E Boo Energi”. Appen är gratis och omvandlar förbrända kalorier till kilowattimmar. Du får hälsorabatt för alla dina steg som registreras i din telefon, tex. på din golfrunda, promenad eller löprunda.
  • Lokalt föreningsliv - Vi vet hur viktigt det är för barn och ungdomar att känna tillhörighet och stödjer via Boo-fonden föreningslivet. Vi hjälper varje år utövare och organisationer med bidrag och alla Boo Energis elhandelskunder är välkomna att ansöka från fonden

Varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi jämföra med ditt nuvarande elavtal!

ww.booenergi.se/elavtal-start

post@booenergi.se

Söder om Söder

Grand Hotell Saltsjöbaden

John Deere / Bil & Traktorservice

Som medlem i Saltsjöbadens GK får DU under säsong ta del av fina erbjudanden och rabatterade priser på maskiner och utrustning från ett marknadsledande märke.

Vi kommer under säsong finnas på plats vid ett par tillfällen och då får du som medlem tillgång till dessa fina erbjudanden.

Bil och traktorservice

Jehanders

Behöver du grus, sand eller jord till din trädgård? Storsäckserbjudande till dig som bor i Stockholm och Nacka!

Säckade produkter är ett enkelt alternativ som med fördel kan användas av både privatpersoner och företag. Storsäcken rymmer ca 1 kubikmeter (ca 1,5 ton) och kan fyllas med grus, kross, singel, sand eller jord.

Alla priser är inklusive hemtransport och moms. Priserna gäller endast för leveransadresser i Stockholm.

Beställning och frågor

För beställning och förfrågningar, skicka e-post till: Kampanj@jehander.se

Uppge:

• Namn
  • Adress
  • Personnummer för kreditupplysning
  • Produkt och antal säck
  • Kampanjkod: Saltsjöbadens GK

Leverans sker inom 2 veckor från inlagd order.

I dokumentet nedan hittar du prislistan.

HEL Friskvård

Spela smärtfri golf!

Många lider av artros eller knäsmärta av annan orsak. Nu finns diPulse ett effektivt och enkelt verktyg där du på egen hand, på ett säkert sätt kan träna och smärtlindra ditt ömma knä. Du kan
även använda diPulse på golfbanan och lindra direkt så du inte behöver avbryta din runda.

diPulse är en helt unik produkt som består av en rad innovationer och smarta material, nanoteknologi med carbon-baserade hudelektroder. App baserad styrning via smartphone av NMES och TENS programmen. diPulse erbjuder en rad olika produktpaketeringar som därför är väl anpassade för såväl terapeuten som för egenbehandling eller träning.
Det har nog aldrig varit enklare att muskelstimulera eller smärtlindra som nu med diPulse!

SmartKnee Kit är en perfekt rehab/träningskompis för alla som känner av sina knän, kanske begynnande artros eller annan lindrigare knäskada som ibland hindrar oss från de aktiviteter vi gärna vill göra.
Man kan med med hjälp av appen både specifikt träna lårmuskulaturen och om så behövs även välja ett TENS program för smärtlindring - lätt att använda som egen rehab/träning/behandling!

Pris: 1 999:- finns i storlekarna: small, medium och large.

Kontakta Fredrik på HEL-Friskvård för beställning
fredrik@legnaprapat.se

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB MEDLEMSERBJUDANDE 2020

2020 BÄSTA MEDLEMSERBJUDANDE

Svenska Porslins-& Glasvaru A~B

Erbjuder Saltsjöbadens GK samt medlemmar 30% rabatt på produkter från nedanstående exklusiva fabrikers "kompletta" sortiment jämfört med fabrikernas rekommenderade utpriser t.o.m. 31 december 2020.

Rabattkoden är: SALTSJÖBADENSGK

Rabattkoden gäller i webbshopen och via mail till: claes@porslinsbolaget.com

Vill du ha en offert maila claes@porslinsbolaget.com

Hemsida: www.porslinsbolaget.se

Några av våra Leverantörer:

Gustavsberg, Rörstrand, Villeroy & Boch, Skultuna, Iittala, Orrefors, Kosta Boda, Skruf, Nordkök, Bengt Ek Design, Gerbera Design, Arabia, Royal Copenhagen m.m.

Svenska Porslins-& Glasvaru A~B

Managing Director Sales Scandinavia