Medlemsaktiviteter på Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens Golfklubb anordnas medlemsaktiviteter för både nya och befintliga medlemmar med syftet att inkludera så många som möjligt i vår gemenskap. Det spelar ingen roll vilken erfarenhet eller nivå du har som golfare, vi välkomnar alla att deltaga i våra medlemsaktiviteter. Är du ny som golfare erbjuder vi faddergolf på 9-hålsbanan där du får hjälp att gå en runda för att nå hcp 54. För dig med lite mer erfarenhet som letar efter nya eller fler spelpartners anordnar vi sällskapsgolf i olika former. Vid frågor, funderingar eller förslag kring medlemsaktiviteterna mailar du till kansli@saltsjobadengk.se Varmt Välkommen!

Faddergolf för nya golfare på 9-hålsbanan

Är du ny som golfare och vill ha hjälp med att komma igång med spel för att nå handicap 54?

Saltsjöbadens Golfklubb välkomnar dig in i golfens underbara värld genom att anordna faddergolf på 9-hålsbanan varje torsdag.

Första tillfället är den 13/5 och vi kör på fram till den 17/6. Starttider är kl 17:00 och 17:12.
Samling och lottning av bollar sker utanför receptionen på kl 16:45 där finns någon av klubbens golfvärdar som välkomnar dig.

För att säkerställa en plats vid respektive tillfälle bokar du in dig i receptionen senast tisdagen innan speltillfället.

Är du inte medlem i Saltsjöbadens Golfklubb betalar greenfee (klicka på länken för aktuell greenfee) https://www.saltsjobadengk.se/se/medlem/banan/greenfee

Sällskapsgolf 9 hålsbanan

Vill du komma ut och spela för att träffa nya golfkompisar?

Varje torsdag med start den 13/5 och fram till den 17/6 anordnas sällskapsgolf på 9-hålsbanan.
Vi träffas, spelar en runda och umgås med ambitionen att träffa nya golfkompisar.

Två starttider är avsatta för denna aktivitet, 17:00 och 17:12.

Sällskapsgolfen är kostnadsfri för dig som medlem i Saltsjöbadens Golfklubb, men du är självklart lika välkommen att spela sällskapsgolfen som medlem i Solsidan, då betalas greenfee.

För att säkerställa din plats bokar du in dig via receptionen senast två dagar innan önskad speldag.

Sällskapsgolf på 9-hålsbanan för damer (hcp 30-54)

Vill du komma ut och spela för att träffa nya golfkompisar?

Varje torsdag med start den 13/5 och fram till den 17/6 anordnas sällskapsgolf för klubbens damer på 9-hålsbanan.
Vi träffas för att spela en runda med fokus på att umgås och skaffa nya golfkompisar. Tre starttider är avsatta för denna aktivitet, 16:24, 16:36 och 16:48, och vi samlas kl 16:00 vid starthuset på 9-hålsbanan.

Vid varje tillfälle finns minst en av våra klubbvärdar på plats och tar emot samt lottar in dig i en trevlig boll.

Sällskapsgolfen är kostnadsfri för dig som medlem i Saltsjöbadens Golfklubb men du är självklart lika välkommen att spela sällskapsgolfen som Solsidan-medlem, då betalas greenfee.

Sällskapsgolf på 18-hålsbanan

Letar du efter nya eller kanske fler golfvänner att spela med?

Onsdagar med start den 5/5 anordnas sällskapsgolf på 18-hålsbanan. Här får du chansn att träffa nya golfkompisar och spela en runda där umgänget

För dig som är morgonpigg spelar vi morgongolf varannan vecka med starttider bokade 07:00 och 07:10 (med start den 5/5). Har du lättare att komma ifrån på eftermiddagen finns möjlighet att spela sällskapsgolfen varannan onsdag (med start den 12/5) med starttider enligt nedan

Onsdag 12/5 15:10, 15:20
Onsdag 26/5 17:00, 17:10
Onsdag 9/6 15:00, 15:10
Onsdag 23/6 15:00, 15:10

Du bokar din plats via receptionen senast måndagen innan speltillfället. På speldagen samlas vi 15 min innan första boll utanför entrén till receptionen för att dela in oss i bollar. Minst en av klubbens klubbvärdar kommer  vara på plats för att ta emot dig.

Sällskapsgolfen på 18-hålsbanan riktar sig till medlemmar i Saltsjöbadens Golfklubb och är kostnadsfri (utöver eventuell greenfee beroende på medlemsform)