Medlemsaktiviteter på Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens Golfklubb anordnas medlemsaktiviteter för både nya och befintliga medlemmar med syftet att inkludera så många som möjligt i vår gemenskap. Det spelar ingen roll vilken erfarenhet eller nivå du har som golfare, vi välkomnar alla att deltaga i våra medlemsaktiviteter. Är du ny som golfare erbjuder vi faddergolf på 9-hålsbanan där du får hjälp att gå en runda för att nå hcp 54. För dig med lite mer erfarenhet som letar efter nya eller fler spelpartners anordnar vi sällskapsgolf i olika former. Vid frågor, funderingar eller förslag kring medlemsaktiviteterna mailar du till kansli@saltsjobadengk.se Varmt Välkommen!

Sällskapsgolfen för damer (hcp 30-54) på 9 hålsbanan


Vill du få hjälp att komma ut och spela samt träffa nya golfkompisar?

Sällskapsgolfen för damer fortsätter under sex torsdagar med start den 12 augusti. Här kan du tillsammans med klubbens klubbvärdar samt andra damer träffas för att spela en runda på 9-hålsbanan. 
Övriga datum för sällskapsgolfen är 19/8, 26/8, 2/9, 9/9,16/9

Första bollen av de fyra av de avsatta starttiderna (16:12, 16:24, 16:36 och 16:48) slår ut kl 16:12. För att säkerställa sin plats vid respektive tillfälle bokar du in dig i receptionen eller via mail på info@saltsjobadengk.se senast tisdagen innan speltillfället.

På speldagen samlas vi kl 15:45 vid receptionen. Oavett vilken starttid du fått i mail eller på sms är det bra om du kommer till samlingstiden då vissa ändringar kan göras i bollarna 

Golfen är kostnadsfri för dig som är årsmedlem i Saltsjöbadens GK medlem och Solsidan-medlem betalar greenfeeavgift.

Välkomna!

Faddergolf för nya golfare på 9-hålsbanan

Är du ny som golfare och behöver hjälp med att komm aut och spela faddergolf? 

Saltsjöbadens Golfklubb kommer under hösten att anordna faddergolf för nya golfare fem torsdagar i rad med start den 19 augusti. Här kan du gå en runda på 9-hålsbanan tillsammans med någon av klubbens faddrar och andra nya golfare.

Datum för höstens sällskapsgolf är 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9 med fast starttid kl 17:00. 

För att säkerställa din plats vid respektive tillfälle bokar du in dig i receptionen eller via mail på info@saltsjobadengk.se senast tisdagen innan speltillfället.

På speldagen samlas vi kl 16:30 vid receptionen

Faddergolfen är kostnadsfri för dig som är årsmedlem i Saltsjöbadens Golfklubb men som Solsidan-medlem betalar greenfeeavgift.

Välkomna!