Poängligan

Detaljerat spelschema hittar du i Kalendern där finns också namn på dagens tävlingsansvarig.

Tävlingsform:
-
Vi har i stort sätt samma tävlingsform som tidigare, men i år kommer slutresultatet att baseras på dina 12 bästa placeringspoäng.
- I Poängligan ingår även Korthålsmästerskap, OD-Pokalen och Golfklubban
- Du hämtar ditt scorekort i receptionen.
- Den som har behov av golfbil måste boka denna med klubben (Säsongsavgift 2020 för Seniorgolfen är 2000:-)

Anmälan och avgifter:
Alla anmälningar måste göras genom GIT-systemet.  Anmälan sker antingen från egen dator (www.golf.se, 'min golf/tävlingsanmälan') eller via terminalen i receptionen (kort med golf-ID krävs). Vid behov kan personalen i receptionen hjälpa till. Det går bra att anmäla sig till alla torsdagstävlingar som ligger inlagda i GIT-systemet. OBS, du måste komma ihåg att avanmäla dig de gånger du ev. inte kan delta.

Vid spel på tisdagar skall du anmäla dig senast fredag 12.00
Vid spel på torsdagar skall du anmäla dig senast tisdag 12.00

Avgift för att delta i en spelomgång är 50 kr. Du betalar när du anmäler dig via GIT/min.golf med kort eller Swish.
Om du inte kan/önskar betala via min.golf så kan du betala och anmäla din i receptionen.
OBS Liksom i övriga tävlingar på klubben gäller att om du inte avbokar ditt deltagande i en tävling så återbetalas ej avgiften.
        Avbokningen måste ske innan tävlingen är lottad!

Resultatredovisning:
Liksom i fjol skall du efter avslutat spel lämna ditt scorekort till receptionen.
Resultaten från varje omgång hittar du på min.golf
Ställningen i Poängligan och från "Pokaltävlingar", OD-Pokalen och Golfklubban, och andra torsdagstävlingar hittar du under flikarna nedan.

Kalle Lindberg, ansvarig för Poängligan