Torsdagsgolfen

Detaljerat spelschema hittar du i Kalendern där finns också namn på dagens tävlingsansvarig.

Tävlingsform:
-
Vi har samma tävlingsform som vi introducerade 2017, d.v.s. Poängligan, Korthålsmästerskap, OD-Pokalen och Golfklubban
- Du hämtar ditt scorekort i receptionen.
- Den som har behov av golfbil måste boka denna med klubben (speciella avtal kommer att finnas)

Anmälan och avgifter:
Anmälan skall göras senast kl 12.00 på tisdagen före speldagen.  Alla anmälningar måste göras genom GIT-systemet.  Anmälan sker antingen från egen dator (www.golf.se, 'min golf/tävlingsanmälan') eller via terminalen i receptionen (kort med golf-ID krävs). Vid behov kan personalen i receptionen hjälpa till. Det går bra att anmäla sig till alla torsdagstävlingar som ligger inlagda i GIT-systemet. OBS, du måste komma ihåg att avanmäla dig de gånger du ev. inte kan delta.

Säsongsavgift för alla torsdagstävlingar är 400 kr. Betalning vid anmälan till enstaka tävlingar är 50 kr per gång. Du betalar i receptionen när du hämtar ut ditt scorekort.

Resultatredovisning:

Liksom i fjol skall du efter avslutat spel lämna ditt scorekort till receptionen.
Resultaten från varje omgång hittar du på min.golf
Ställningen i Poängligan och från "Pokaltävlingar", OD-Pokalen och Golfklubban, och andra torsdagstävlingar hittar du under flikarna nedan.

Kalle Lindberg, ansvarig för Torsdagsgolfen