Seniorkommittén

Seniorkommitténs aktiviteter vänder sig till alla manliga klubbmedlemmar från 60 år och uppåt.
Vår huvudaktivitet är Poängligan där du ges tillfälle att spela med nya och gamla spelpartners under olika tävlingsformer.
Seniorerna har också utbyte med  andra klubbar i form av klubbmatcher mot Wermdö GCC och Nacka GK.
Seniorkommittén organiserar även klubbens lag i Stockholmsdistriktets seriespel med lag i H60-, H70-, och H75-serierna.
Om du har frågor eller synpunkter angående seniorkommitténs verksamhet, kontakta gärna någon av kommitténs ledamöter.

Nyheter från Seniorkommittén hittar du under fliken Nyheter

Årets planerade aktiviteter hittar du i Kalendern

Ställningen i Poängligan kan du dels hitta här under rubriken "Poängligan/Aktuell ställning", dessutom hittar du ställningen om du går in på min golf/mina tävlingar/genomförda tävlingar. När du klickar på senaste Seniorgolfen så hittar du såväl resultatet från senaste tävlingen som aktulle ställning i Poängligan/Order of Merit