Seniorkommittén

Seniorkommitténs aktiviteter vänder sig till alla manliga klubbmedlemmar från 60 år och uppåt.
Vår huvudaktivitet är Torsdagsgolfen där du ges tillfälle att spela med nya och gamla spelpartners under olika tävlingsformer.
Seniorerna har också utbyte med  andra klubbar i form av klubbmatcher mot Wermdö GCC och Nacka GK.
Seniorkommittén organiserar även klubbens lag i Stockholmsdistriktets seriespel med lag i H 60-, H 70-, och H 80-serierna.
Om du har frågor eller synpunkter angående seniorkommitténs verksamhet, kontakta gärna någon av kommitténs ledamöter.

Aktuellt

Under denna rubrik kommer korta notiser som t.ex. att en omgång i seriespelet spelats.

Årests planerade aktiviteter hittar du i Kalendern

Ställningen i Poängligan kan du dels hitta här under rubriken "Torsdaggolf/Poängligan", dessutom hittar du ställningen om du går in på min golf/mina tävlingar/genomförda tävlingar. När du klickar på senaste Seniorgolfen så hittar du såväl resultatet från senaste tävlingen som aktulle ställning i Poängligan/Order of Merit

_________________________________________________________________________________________________

Seniorgolfen 20/6

Eftersom vi tvingades ställa in dagens omgång så kommer seniorgolfen 20/6 att spelas som Slaggolf för att kunna spela första omgången av OD-Pokalen och Golfklubban.

Seniorgolfen 13/6 inställd

P.g.a. morgonens åskoväder och fortsatt åskvarning under dagen så beslutade Tävlingsledningen att ställa in dagens tävling.

OBS, Seniorgolfen 13/6 spelas som slaggolf

På torsdag spelar vi första omgången i OD-Pokal och Golfklubban, därför tillämpar vi slaggolf.

Klubbmatch mot WGCC

Vårends klubbmatch mot WGCC spelades 10/6 på Wermdö, för första gången så slutade matchen oavgjort, 8-8.
Höstomgången spelas på Saltis i augusti.

Andra omgången i seriespelet spelad

Andra omgången i seriespelet har nu avverkats. Resultaten redovisas under Seriespel 2019 /resultat
Återstående två omgångar spelas i augusti.

Årets första klubbmatch

28/5 spelade vi klubbmatch mot Nacka på Nacka GK. Vi fick en bra start på säsongen och vann med 7,5- 4,5.
De individuella resultaten hittar du under fliken Klubbmatcher

Seriespel för H70

27/5 startade seriespelet för våra två H70-lag. Efter första omgången ligger båda lagen på andra plats i respektive serie.
Ställningen i redovisas under fliken Seriespel 2019/Resultat

Torsdagsspelet

P.g.a kommande helger så blir det inget spel de kommande torsdagarna

Nästa omgång i Torsdagsgolfen spelas tisdag 4/6 med första start 12.30.

Seriespelet är nu igång

Våra H60 inledde säsongen i veckan, bäst lyckades H60 Lag 1 som ligger på andra plats i sin serie. Ställningen i respektive serie hittar du under fliken Seriespel 2019/Resultat

Ny segrare i Torsdagsgolfen

23/5 spelades andra omgången i poängligan. Vi fick en ny segrare - Grattis till Harry Mickelin - träningen i Haningehallen lönade sig!!

Resultat hittar du som alltid under klubbens tävlingsprogram och ställningen i Poänglilgan hittar du här under rubriken Torsdagsgolfen/Poängligan

Poängligan är igång

16/5 startade äntligen Poängligan. Vi spelade på 9 ordinarie greener och 9 provisoriska.

Årets första segrare blev Anders Siberg med 36p före Ilmari Rennelind och Ronny Johansson med 35p.

Ställningen i Poängligan, Order of Merit, hittar du under fliken Torsdagsgolfen/Poängligan.

PG-Cupen

Hög tid att anmäla sig till PG-Cupen, om det inte blir tillräckligt många deltagare så ställs årets upplaga av tävlingen in.

Seniorgolfen startade 9/5 med en "Vintergreentävling"

Eftersom vår 18-hålsbana ännu inte är öppen med ordinarie greener så startade vi årets Torsdagsspel med en "Vintergreenstävling" över 16 hål som inte ingår i årets Poängliga.

Dagens vinnare med hela 41 poäng blev Bertil Lilja. Stort grattis till Bertil!!
De 5 bästa har priser att hämta, de finns listade  under fliken Torsdagsspel/Övriga resultat.

Fullständig resultatlista hittar du som vanligt via klubbens tävlingsprogram.

Tills nästa omgång hoppas vi att vädrets makter har varit på vår sida så vi kan börja spela på ordinarie greener.

Seniorgolfen startar 9/5

Som ni sett via Nyhetsbrev från klubben så kommer 18-hålsbanan att öppnas måndag 6/5 inledningsvis med provisoriska greener.
Eftersom många är spelsugna så kommer vi att genomföra seniorgolfen 9/5 med provisoriska greener eller vad som finns tillgängligt.
Så anmäl er så kör vi!

Golfsäsongen 2019 startar för GKS's seniorer med Informationsmöte inför säsongen

Plats:   Klubbhuset
Tid:      Torsdag 25/5 kl. 15.00

Vid mötet kommer du att få information från seniorkommittén, klubben, våra pro om årets planerade aktiviteter.

Säsongavgiften för seniorgolfen är i år 500:- och per omgång betalar du 60:-.
Nytt för i år är att du nu betalar säsongsavgiften genom att logga in på Mingolf och anmäla dig till "Tävlingen" - "Säsongavgift seniorer". Som alternativ kan du betala i receptionen (med kort eller kontant).

Mötet inleds som vanligt med fika på seniorkommitténs bekostnad

----------------------------------------------------------------------------

Golfen startar 2/5 med Rumble.

En sammanställning av våra planerade aktiviteter finns i Kalendern

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------