Seniorkommittén

Seniorkommitténs aktiviteter vänder sig till alla manliga klubbmedlemmar från 60 år och uppåt.
Vår huvudaktivitet är Torsdagsgolfen där du ges tillfälle att spela med nya och gamla spelpartners under olika tävlingsformer.
Seniorerna har också utbyte med  andra klubbar i form av klubbmatcher mot Wermdö GCC och Nacka GK.
Seniorkommittén organiserar även klubbens lag i Stockholmsdistriktets seriespel med lag i H 60-, H 70-, och H 80-serierna.
Om du har frågor eller synpunkter angående seniorkommitténs verksamhet, kontakta gärna någon av kommitténs ledamöter.

Aktuellt

Under denna rubrik kommer korta notiser som t.ex. att en omgång i seriespelet spelats.

Årests planerade aktiviteter hittar du i Kalendern

Ställningen i Poängligan kan du dels hitta här under rubriken "Torsdaggolf/Poängligan", dessutom hittar du ställningen om du går in på min golf/mina tävlingar/genomförda tävlingar. När du klickar på senaste Seniorgolfen så hittar du såväl resultatet från senaste tävlingen som aktulle ställning i Poängligan/Order of Merit

_________________________________________________________________________________________________

Golfsäsongen 2019 startar för GKS's seniorer med Informationsmöte inför säsongen

Plats:   Klubbhuset
Tid:      Torsdag 25/5 kl. 15.00

Vid mötet kommer du att få information från seniorkommittén, klubben, våra pro om årets planerade aktiviteter.

Säsongavgiften för seniorgolfen är i år 500:- och per omgång betalar du 60:-.
Nytt för i år är att du nu betalar säsongsavgiften genom att logga in på Mingolf och anmäla dig till "Tävlingen" - "Säsongavgift seniorer". Som alternativ kan du betala i receptionen (med kort eller kontant).

Mötet inleds som vanligt med fika på seniorkommitténs bekostnad

----------------------------------------------------------------------------

Golfen startar 2/5 med Rumble.

En sammanställning av våra planerade aktiviteter finns i Kalendern

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------