Välkommen till Damkommitén!

Hej och varmt välkommen till Damkommittén på Saltsjöbadens Golfklubb sida!

Alla Damer +22år med ett max hcp på 54 är varmt välkomna att spela våra tävlingar under säsongen, oavsett om man vill spela alla eller enstaka tävlingar är man lika välkommen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tävlingsspel.

Vi spelar på tisdagar och säsongen startar normalt sett tidigt i maj månad med en Texas scramble och samma kväll träffas vi för gemensam vårmiddag. Säsongen brukar avslutas sent i september med en ”lekfull tävling” med efterföljande avslutningsmiddag.
På grund av Covid-19 kommer vi sannolikt i år tråkigt nog INTE kunna ha några gemensamma middagar ej heller samlingar före eller efter tävlingarna.

I dagsläget avråder svenska golfförbundet starkt från all tävlingsverksamhet och Saltsjöbadens golfklubb följer de rekommendationerna. När golfförbundets rekommendationer släpps planerar vi till en början att spela våra tisdagstävlingar varannan vecka, med preliminär start tisdagen den 4/5. Vid havlvårsskiftet gör vi tillsammans med klubbchef en bedömning om vi kan utöka antalet speltillfällen till varje vecka.
Även i år kommer vi att varva tidig och sen start med Seniorerna.

Tävlingsprogrammet kommer att publiceras så snart vi fått klartecken från vår klubbchef Mats Candinger, kommer du även att kunna anmäla dig till tävlingarna. Du anmäler dig via ”MinGolf”

Vi ligger väl förberedda och ”står i startblocken” och avvaktar nu att svenska golfförbundet ska häva den starka rekommendationen att inte tillåta tävlingar.

Har du några frågor, funderingar eller synpunkter är du får du gärna höra av dig till oss.

Väl mött ute på banan!

Damkommitténs medlemmar

Lilian Myrenfors

Lilian.myrenfors@live.se / 070-972 80 06 (endast sms)