Välkommen till Damkommitén!

Hej och varmt välkommen till Damkommittén på Saltsjöbadens Golfklubb!

Vi vänder oss till alla klubbens kvinnliga medlemmar (+22, med ett max hcp på 54) med fokus på att träffas och spela golftävlingar under trevliga och roliga former.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tävlingsspel och Du är välkommen att spela i enstaka tävlingar eller kanske samtliga.

Vi spelar på tisdagar och säsongen startar normalt sett i maj månad med en Texas scramble och samma kväll träffas vi för en gemensam ”Vårmiddag”.            Säsongen brukar avslutas sent i september med en ”lekfull tävling” med efterföljande avslutningsmiddag samt prisutdelning.

Även i år varvar vi tidig och sen start med Seniorerna.

Varannan veckas spel är tänkt att äga rum fram till att styrelsen/klubbledningen väljer att ändra sitt beslut.

I tävlingsprogrammet som du finner på klubbens hemsida, ser du vilka tävlingar som finns att anmäla sig till. Dessa finner du även i ”MinGolf”

Du anmäler dig till tävlingarna via ”MinGolf”

Väl mött ute på banan, och hör gärna av dig till någon av oss i Damkommittén om du har frågor eller funderingar!

Hälsningar från oss alla i Damkommittén, Saltsjöbadens Gk

Damkommittén 2021

Damkommitténs medlemmar

Lilian Myrenfors