Välkommen till Damkommitén!

Hej och varmt välkommen till Damkommittén på Saltsjöbadens Golfklubb!

Vi vänder oss till alla klubbens kvinnliga medlemmar (+22, med ett max hcp på 54) med fokus på att träffas och spela golftävlingar under trevliga och roliga former.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tävlingsspel och Du är välkommen att spela i enstaka tävlingar eller kanske samtliga.

Vi spelar på tisdagar och säsongen startar normalt sett i maj månad med en Texas scramble och samma kväll träffas vi för en gemensam ”Vårmiddag”.

Under säsongen varvar vi olika typer av tävling samt aktiviteter, för att på så sätt försöka tillgodose så många Damer som möjligt.

Säsongen brukar avslutas sent i september alternativt början av oktober med en ”lekfull tävling” med efterföljande avslutningsmiddag samt prisutdelning.

Under säsongen 2022 spelar vi så gott som varje tisdag, med några få undantag.

Tävlingsprogrammet (tillgängligt i mitten av april) finner du på klubbens hemsida, där ser du vilka tävlingar samt aktiviteter som finns att anmäla sig till. Dessa finner du även i ”MinGolf”

Anmälan samt betalning sker via ”MinGolf”

Väl mött ute på banan, och hör gärna av dig till någon av oss i Damkommittén om du har frågor eller funderingar!

Hälsningar från oss alla i Damkommittén, Saltsjöbadens Gk

Damkommittén 2022

Damkommitténs medlemmar

Lilian Myrenfors