Juniorträning

Breddträning
Breddträning för juniorer (8–21 år) består av 13 träningstillfällen samt uppstart- och avslutningsdag. Dessutom erbjuder vi ett antal läger för barn i breddträning. Verksamheten drivs av klubbens professionella tränare. Juniorerna har mycket roligt att ta del av den här säsongen!

Nytt för i år är spelaktivitet på fredagar. Här har man möjlighet att spela 30-, 50- och 100-banan för att ta grönt kort. Även kör vi återkommande scramble och singel spel på niohålsbanan!

Säsongsstart 22 april
Vi inleder säsongen lördagen 22 april med en scrambletävling på 9-hålsbanan för alla juniorer som anmält sig till träning. Start kl 13.00 och efter rundan välkomnar vi alla föräldrar för en träff med info inför säsongen.

Träningstillfällen
Träningen startar vecka 17. Vi tränar under våren vecka 17–23 och hösten vecka 34–39. Junioren får allsidig träning vid 7 tillfällen på våren och 6 tillfällen på hösten, totalt 13 gånger plus uppstart- och avslutningsdagen!

Grupper delas in måndag-torsdag mellan 15:00-18:00. Träningen är öppen för alla juniorer; ålder och spelnivå bestämmer gruppindelningen som består av max 8 ungdomar. I anmälan ser ni en preliminär inriktning för de olika träningstiderna vad gäller ålder och spelnivå.

Utvecklingsgrupp

För er som kommit längre i golfen men inte spelar golf för tävlandets skull har vi skapat utvecklingsgrupper. De är anpassade för ungdomar 13-21 år med handicap under 36. Vi hoppas kunna motivera ungdomar att stanna i träning längre i träning för att utveckla sitt spel för att bli golfspelare hela livet!

Är man riktigt taggad och intresserad av tävlandet inom idrotten rekommenderar vi att ansöka till tävlingsgrupp. Mer information hittar ni under fliken tävling.

Säsongsavslutning, lördagen 30e september
Vi avslutar säsongen med en dag med spel på bananFör er med officiellt handicap under 36 blir det tävling på 18-hålsbanan. För er med handicap 36+ är det tävling på 9-hålsbanan. Anmälan sker via mingoilf.se.

Kostnad och anmälan
Träningen kostar 2100 kr och betalas vid anmälan som görs på hemsidan. Grupperna fylls på allteftersom, Anmälan öppnar 1a mars och är öppen fram till 15 april. Självklart tar vi emot anmälningar efter 15 april men för att underlätta gruppindelningen ber vi er att anmäla er innan dess.

ANMÄLAN görs via Svenskalag

ANMÄLNINGSLÄNK

ANMÄLNINGSLÄNK HÖST