Juniorträning

 

Juniorerbjudande

Breddträning
Breddträning för juniorer (8–21 år) består av 13 träningstillfällen samt uppstart- och avslutningsdag. Dessutom erbjuder vi ett antal läger för barn i breddträning. Verksamheten drivs av klubbens professionella tränare. Juniorerna har mycket roligt att ta del av den här säsongen!

Säsongsstart 30 april
Vi inleder säsongen lördagen 30 april med en scrambletävling på 9-hålsbanan för alla juniorer som anmält sig till träning. Start kl 13.00 och efter rundan välkomnar vi alla föräldrar för en träff med info inför säsongen.

Träningstillfällen
Träningen startar vecka 18, måndagen 2 maj. Vi tränar under våren vecka 18–24 och hösten vecka 34–39. Junioren får allsidig träning vid 7 tillfällen på våren och 6 tillfällen på hösten, totalt 13 gånger plus uppstart- och avslutningsdagen!

Grupper delas in måndag-torsdag mellan 15:00-18:00. Träningen är öppen för alla juniorer; ålder och spelnivå bestämmer gruppindelningen som består av max 8 ungdomar. I anmälan ser ni en preliminär inriktning för de olika träningstiderna vad gäller ålder och spelnivå.

Säsongsavslutning, lördagen 1 oktober
Vi avslutar säsongen med en dag med spel på bananFör er med officiellt handicap blir det tävling på 18-håls banan. För er med 36+ är det tävling på 9-håls banan. Anmälan sker via mingoilf.se.

Kostnad och anmälan
Träningen kostar 2100 kr och betalas vid anmälan som görs på hemsidan. Grupperna fylls på allteftersom, Anmälan öppnar 1 april och är öppen fram till 15 april, därefter bekräftar vi gruppindelning och tid (publiceras på hemsidan). Självklart tar vi emot anmälningar efter 15 april men för att underlätta gruppindelningen ber vi er att anmäla er mellan 1-15/4.