Juniorträning

Breddträning för juniorer (8–21 år) består av 14 träningstillfällen samt uppstart- och avslutningsdag. Dessutom erbjuder vi ett antal läger för barn i breddträning. Verksamheten drivs av klubbens professionella tränare.

Juniorerna har mycket roligt att ta del av den här säsongen!

Säsongsstart 24 april. Vi inleder med ett uppstartstillfälle lördagen 24 april. En scrambletävling på 9-hålsbanan den 24/4 blir säsongstart för anmälda tjejer och killar. Start kl 13.
Anmälan sker via Min golf på golf.se.

Träningstillfällen
Träningen startar vecka 17, måndagen 26 april. Grupper delas in måndag-torsdag mellan 15:00-18:00. Träningen är öppen för alla juniorer; ålder och spelnivå bestämmer gruppindelningen som består av max 8 ungdomar. Junioren får allsidig träning vid 8 tillfällen på våren och 6 tillfällen på hösten, totalt 14 gånger plus uppstart- och avslutningsdagen! Det är ett extra träningstillfälle jämfört med tidigare år.

Vi tränar under våren vecka 17–24 och hösten vecka 33–38. Träningen sker på vardagar, må-tors, mellan 15–18. Grupperna uppdateras allteftersom på klubbens hemsida så går gärna in för att se gruppindelningen innan anmälan.  Ni väljer själva tid och dag. Först till kvarn…

Säsongsavslutning 25 september.  Vi avslutar säsongen med en dag med spel på banan. För er med officiellt handicap blir det tävling på 18-håls banan. För er med 36+ är det tävling på 9-håls banan. Anmälan sker via mingoilf.se.

Kostnad och anmälan
Träningen kostar 2100 kr och betalas vid anmälan som görs på hemsidan.