Team Saltsjöbaden 2022

Team Saltsjöbaden 2022 - var med och stöd GKS nya ungdomssatsning för golfen i Saltis

Saltsjöbadens barn och ungdomsverksamhet växer och har under de senaste åren lockat allt fler nya spelare under ledning av klubbens Head-Pro Peter Hansson. En avgörande framångsfaktor är att vi kan erbjuda spelarna en konkurrenskraftig tävlings- och utbildningsverksamhet på hemmaplan och för detta krävs det förstärkning av resurser inför framtiden.

Nu har en grupp medlemmar på initiativ av Peter Hansson skapat ett nytt program vars syfte är att stötta uppbyggnaden av Team Saltsjöbaden 2022.

Team Saltsjöbaden 2022 är en satsning för juniorer och riktar sig till de ungdomar som vill satsa på sitt golfande och som alla som deltar i ungdomsverksamheten har möjlihet att kvalificera sig till.

Målet är också att år 2022 vinna JSM och att nå lag SM avancemang till Elitserien från nuvarande Division 1.

Bredd och spets ger de rätta förutsättningarna

Team Saltsjöbaden syftar till att ge våra juniorer bästa förutsättningar att avancera i sin golfaktivitet i form av lyft i både tränings- och tävlingssammanhang.

Med Team Saltsjöbaden 2022 skall GKS kunna behålla elitjuniorer i verksamheten högre upp i åldern, även över gymnasie- och collegeålder.

Initiativet är ett sätt att stärka klubbens mål inom juniorverksamheten som kan beskrivas som ”så många som möjligt, så länge som möjligt med så bra verksamhet som möjligt”.

Detta förhållningssätt har tagit GKS dit vi är och nu ser vi en väg framåt att bli ännu spetsigare och erbjuda även de som kommit längst i sin utveckling en tillfredsställande verksamhet som behåller dem i klubben länge.

Team 2022 – ett utbildnings- och tävligsprogram med de rätta resurserna

Ny generation spelare på väg

I dagsläget ser vi en gyllene generation på gång i åren 05-00 och ser att den kan fyllas på då inriktningen är att arbeta vidare med en bred tävlingsgruppsverksamhet såsom det görs idag.

Förebilder, en viktig del för rätt motivation och utveckling

En annan viktig anledning att komplettera den ordinarie verksamheten med Team Saltsjöbaden är att skapa förebilder för våra yngre juniorer på klubben som skall vara goda representanter på och utanför GKS.

Sju spelare är rankade topp 20 inom sin årskull, sex spelare uttagna till Golfteam STHLM (Super Camp), en spelare uttagen till pojklandslaget.

Team Saltsjöbaden 2022 – PRO AM TÄVLING 2018 för dig som vill stödja initiativet

För dig som är intresserad av att stödja Team 2022 kommer det den 4 september 2018 arrangeras en ny ”ProAm” tävling där Saltsjöbadens ungdomsspelare tävlar tillsammans med inbjudna samarbetspartners. Det finns möjlighet för både privatpersoner och företag att delta i Saltsjöbaden Team 2022 ProAm.

Team 2022 ProAm Företagspaket:   Team 2022 ProAm Privat sponsor:
3 st sponsortröjor   1 st sponsortröja
3 st platser i Pro-am   1 plats i Pro-am
3 st luncher + dryck vid prisutdelning   1 st lunch
3 st startkit    1 st startkit
Prisbord   Prisbord
Företagsnamn på sponsortavlan i klubbrummet.   Namn på sponsortavlan i klubbrummet.
Kostnad 15 000 + moms.   Kostnad 5 000 inkl moms.

Vill ni hjälpa våra ungdomar att lyckas med golf på hemmaplan och samtidigt nå en bred målgrupp med ert budskap till en relativt låg kostnad? Ta kontakt med oss!  team2022@saltsjobadengk.se

GKS Team 2022 kommer skapa återkommande aktiviteter för utvecklingen av  programmet och tanken är att expandera initiativet de kommande åren. Under säsongen kommer vi skicka ut små nyhetsbrev till alla sponsorer med resultat och hur det går för gruppen.