GKS 90 år

Kära medlemmar! 2019 är inte vilket år som helst, golfklubben fyller nämligen 90 år!

Det är något som vi vill fira och uppmärksamma med en rad roliga aktiviteter fördelade under hela säsongen!

Den 25:e maj kommer vi för första gången i historien ge er möjlighet att deltaga i en rafflande tävling som spelas över hela 27-hål, 18 hål på stora banan och 9 hål på lilla.

Peter har även i samband med detta lovat oss att vi ska kunna kora en klubbmästare i longest drive. Naturligtvis kommer även restaurangen att fira vår 90-åring.
Ammi & co kommer bland annat att servera en 90-års smörgås under hela säsongen. Ni kommer även få möjlighet att pröva er lycka i ett medlemslotteri med smått fantastiska priser. De kommer säljas i begränsad upplaga och naturligtvis är priset 90 riksdaler stycket.

Vi kröner de lyckliga lottvinnarna i samband med årets "le grand finale": GKS 90-års tävling som avslutar GKS-veckan i juli. Det är en lagtävling med kanonstart över 18 hål med middag och en rad andra trevligheter. Bland annat kommer vi under fördrinken att återintroducera klubbmästerskap i puttning!

För att ytterligare uppmärksamma jubileet har vi tagit fram en jubileumskollektion med en unik logotyp för jubileumsåret. Dessa plagg kan ni beställa här, via hemsidan.

Detta är ett axplock av alla trevligheter som händer säsongen 2019! Ha det så bra och lycka till med försäsongsträningen eller om ni väljer att vila er i from så ses vi om några månader för att fira vår kära 90-åring!

GKS 90 år Jubileumskollektion

Kläderna är unikt framtagna för att förgylla jubileumssäsongen 2019. Vi har plagg till alla åldrar som naturligtvis är broderade med den speciellt framtagna logotypen. Ett utmärkt tillfälle att använda dessa är på någon av de jubileumstävlingar vi kommer ha under året, i maj och i juli.

Ni beställer kläderna i shopen där ni också får hjälp med att hitta rätt storlekar.