Boende och golf

Grand Hotel Saltsjöbaden

Det finns många hotell, vi vet. Men det finns bara ett Grand Hotel Saltsjöbaden! Här finns något alldeles speciellt, något man inte kan ta på,  det sitter i väggarna. Drömmen om ett svenskt Monaco, romantiskt och som gjort för en härlig vistelse.

Kombinera härlig golfrunda på Satsjöbadens Golfklubb med övernatting på Grand Hotel. Bokar rum gör du på vår hemsida, uppge koden ”Golf2021” så erhåller du 15% rabatt.

www.grandsaltsjobaden.se

Varmt välkomna!

Vår Gård

NJUT AV EN UNIK GOLFUPPLEVELSE

Förbered dig på en härlig golfsommar med det bästa av två världar. En golfrunda på Saltsjöbadens golfklubb och unikt boende med måltider hos oss på Vår Gård. Njut av att spela på en av landets äldsta golfklubbar i vacker skärgårdsmiljö för högsta kvalité och spelglädje. Boka vårt golfpaket för sommarens bästa golfupplevelse.

Läs mer och boka, klicka här.

För personlig service ring 08-7487700 eller maila reception@vargard.se.