MEDLEMSKAP I SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB

På Saltsjöbadens Golfklubb gör vi allt för att våra medlemmar ska trivas så bra som möjligt. Vi har lagt mycket tid på att se över vad som kan bli ännu bättre hos oss och hur värdet på medlemskapet kan ökas.

Hos oss får du som medlem stor tillgänglighet till speltider. Du får spela på bra och välskötta banor och umgås med nära och kära i fantastisk miljö. Med fokus på våra ledord kvalitet, tillgänglighet och trivsel är vår ambition att vara Stockholms bästa medlemsklubb.

Vi har för närvarande fullt i klubben och du är välkommen att ställa dig i kö för medlemskap. För att ställa dig i kö för medlemskap fyller du i formuläret nedan. Mer information om kötider och intag av nya medlemmar kommer inom kort.

För vårt greenfeemedlemskap, Solsidan, är det inte kö och du är välkommen att ansöka om medlemskap via formuläret nedan.

Vi ökar inte antalet medlemmar, vilket gör att din kötid  avgörs av hur många som väljer att lämna klubben eller att bli passiva medlemmar.

För medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb krävs en spelrätt för medlemmar fr.o.m. det år medlem fyller 37 år. För greenfeemedlemskapet, Solsidan, krävs ingen spelrätt.

Gällande årsavgifter för 2021 hittar du nedan.

Spelrätter till salu hittar du här.

Du har även möjlighet att bli årsmedlem utan bindning, där hyra av spelrätt under 1 år ingår för 9 800 kr/år.

Familjerabatt - en familj betalar maximalt 19 900 kr i spelavgifter + 800 kr/person i årsavgift.

Årsavgifterna nedan består av medlemsavgift, 800 kr samt spelavgift beroende på medlemskategori.

Önskar du ställa dig i kö för medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb så fyller du i formuläret nedan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-717 01 25 eller info@saltsjobadengk.se.