Våra banor

Hos oss hittar du två utmanande banor i vacker skogs- och parkmiljö, en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Med härstamning från 1929 är de idag moderna banor med utslagsplatser från grästees. Vi tar noga hand om våra banor enligt EU’s miljökrav och Miljökommitténs direktiv för banskötsel, och är mycket stolta över miljöcertifieringen GEO Certified™.

18-hålsbanan
Vår 18-hålsbana bjuder på en mycket trevlig tur i naturskön skogsmiljö. Banan började anläggas 1970 och stod färdig 1976. På senare år har den genomgått en riktig ansiktslyftning. Flera nya hål har anlagts, elva greener har byggts om och alla hål har grästees. Vår 18-hålsbana är en riktig utmaning, även för den kräsne golfaren!

9-hålsbanan
Vår 9-hålsbana invigdes i juni 1929. Klubbhuset fanns då i stationsbyggnaden vid Tattby. Vissa delar är bevarade från den ursprungliga banan, men under årens lopp har den byggts om vid flera tillfällen. Nu finns till exempel stora konstgrästees på samtliga hål. Vår 9-hålsbana är öppen för spelare med grönt kort alla dagar i veckan.