Bokningsinformation

Hos oss är ni välkomna att boka tid hur långt i förväg ni vill.

Tidbokning kan göras via: Avbokning kan göras via:

Min Golf, www.golf.se

Golfterminalen i receptionen

Receptionen, tel. 08-717 01 25

Tidbokning kan ej ske via e-post

E-post på info@saltsjobadengk.se

Tidbokningsregler

För att möjliggöra ett jämnare speltempo och för att nyttja tillgängliga speltider optimalt förbehåller vi oss rätten att flytta ihop 1- och 2-bollar. Ändringen kan innebära en framflyttning av speltiden med max 20 minuter utan att detta meddelas i förväg.

• Medlemmar kan ha 5 tider bokade samtidigt, varav 1 helgtid
  • En tid/timme mellan 08:00-17:00 är endast bokningsbar på plats där första lediga tid inom 1 timme kan bokas.
  • Vid tidbokning ska golf-id anges för samtliga spelare i bollen
  • Då receptionen är stängd sker tidbokning och ankomstregistrering via terminalen i receptionen

• Ankomstregistrering

Ankomstregistrering av bokad tid måste ske i vår reception, eller på  golfterminalen i klubbhuset alternativt i appen OnTag senast 15 minuter innan starttiden. Ankomstregistrering ska ske per spelare och inte per starttid. Utebliven eller för sen ankomstregistrering likställs med för sen avbokning och avbokningsavgift som beskrivs nedan ska utgå.

• Avbokningsregler

Bokad starttid kan avbokas utan kostnad senast 1 timme innan bokad tid. Sker avbokning senare debiteras bokaren starttidens ordinarie greenfee, för medlem 50 % av ordinarie greenfee.

Bokaren är ansvarig för samtliga spelare i bokningen och fakturering sker i efterskott till bokaren för spelplatser som inte betalats, avbokats eller ankomstregistrerats i tid. Kan du inte komma till en bokad tid utgår ingen avgift om någon annan kommer i ditt ställe.

• För 9-hålsbanan gäller tidsbokning från 2018 mellan 06:00-20:00. Betalning av greenfee sker med kort i betalautomat eller via Swish vid första tee eller i receptionen.
    Avbokningsregler som ovan.

Banornas öppettider

På 18-hålsbanan gäller tidbokning 06:00-20:00. Stänger för säsongen 29/10

På 9-hålsbanan gäller bollränna. Vintergreener från 21/11

Båda banorna är öppna för spel alla tider.

Spel utan erlagd greenfeeavgift

Greenfeekontroller genomförs regelbundet på båda banorna. Vid spel utan erlagd greenfeeavgift debiteras gällande greenfee plus 500 kr.