Delbetalning av årsavgift

Du kan dela upp betalningen av årsavgiften genom antingen autogiro eller med MoreGolf MasterCard

Autogiro

Du kan välja att delbetala årsavgiften till klubben via Autogiro som alternativ till direkt betalning. Uppdelning av årsavgiften sker på 12 månader och löper fr.o.m. januari t.o.m. december. Om du börjar med Autogiro senare under året debiteras passerade månader vid första månadsdragningen. Avtalet gäller tillsvidare och klubben kommer årligen att justera avgiften i enlighet med det beslut om avgifter som årsmötet fastställer.

Kostnaden för klubbens autogiro är 200 kr per år.

Du tar del av detta erbjudande genom att fylla i Autogiroanmälan. Genom att fylla i komplett Autogiroanmälan med kontouppgifter medger du därmed GKS Drift AB /Saltsjöbadens GK att varje månad ta ut en avgift utan avisering.

Autogiroanmälan skickas till Ekonomikrets i Roslagen AB, Box 36, 760 40 Väddö.

MoreGolf MasterCard

MoreGolf MasterCard erbjuder, i samarbete med Svenska Golfförbundet, en möjlighet att delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben. Det innebär att du slipper betala hela summan på en gång och delar istället upp betalningen på 6 eller 12 månader – helt utan ränta! Det enda som tillkommer är 29 kronor per månad i delbetalningsavgift.

Just nu bjuder vi på årsavgiften första året (ordinarie årsavgift är 295 kr/år). Dessutom får du 9 000 poäng när din ansökan har beviljats samt en bonuscheck på 100 kr om du ansöker innan 31 december 2015, gäller endast nya kunder. När du handlat för 1 000 kronor kommer det betalas ut en bonuscheck på 100 kronor som du kan använda som betalning hos samarbetspartners och på alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet.

MoreGolf MasterCard är betal- och kreditkortet som även fungerar som medlemskort i Svenska Golfförbundet. Och förutom möjligheten att delbetala din årsavgift ingår flera försäkringar som HIO-försäkring och reseförsäkring. Dessutom får du unika erbjudanden och poäng på allt du handlar med kortet.

Du skriver ut, fyller i och skickar in din ansökan nedan, adressen finns i ansökan.

Läs mer om alla fördelar och villkor på golf.se/moregolf

För dig som redan har kortet.
Du som redan har MoreGolf MasterCard kan också delbetala årsavgiften till din golfklubb, använd samma ansökningsformulär.