BLI MEDLEM I SALTSJÖBADENS GK

På Saltsjöbadens Golfklubb gör vi allt för att våra medlemmar ska trivas så bra som möjligt. Vi har lagt mycket tid på att se över vad som kan bli ännu bättre hos oss och hur värdet på medlemskapet kan ökas.

Hos oss får du som medlem stor tillgänglighet till speltider. Du får spela på bra och välskötta banor och umgås med nära och kära i fantastisk miljö. Med fokus på våra ledord kvalitet, tillgänglighet och trivsel är vår ambition att vara Stockholms bästa medlemsklubb.

Välkommen att bli medlem du också!

Medlemskap

För medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb krävs en spelrätt för medlemmar fr.o.m. det år medlem fyller 37 år, därefter väljer du den medlemskategori du önskar. Gällande årsavgifter för 2019 hittar du nedan.

Spelrätter till salu hittar du här.

Du har även möjlighet att bli årsmedlem utan bindning, där hyra av spelrätt under 1 år ingår för 9 700 kr/år.

Familjerabatt - en familj betalar maximalt 19 000 kr i spelavgifter + 800 kr/person i årsavgift. Årsavgifterna nedan består av medlemsavgift, 800 kr samt spelavgift beroende på medlemskategori.

Önskar du bli medlem i Saltsjöbadens Golfklubb så fyller du i formuläret nedan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-717 01 25 eller info@saltsjobadengk.se.