Medlemskap

MEDLEMSKAP I SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB

På Saltsjöbadens Golfklubb gör vi allt för att våra medlemmar ska trivas så bra som möjligt. Vi har lagt mycket tid på att se över vad som kan bli ännu bättre hos oss och hur värdet på medlemskapet kan ökas.

Hos oss får du som medlem stor tillgänglighet till speltider. Du får spela på bra och välskötta banor och umgås med nära och kära i fantastisk miljö. Med fokus på våra ledord kvalitet, tillgänglighet och trivsel är vår ambition att vara Stockholms bästa medlemsklubb.

Vi har för närvarande fullt i klubben och du är välkommen att ställa dig i kö för medlemskap. För att ställa dig i kö för medlemskap fyller du i formuläret nedan. Mer information om kötider och intag av nya medlemmar kommer inom kort.

För vårt greenfeemedlemskap, Solsidan, är det inte kö och du är välkommen att ansöka om medlemskap via formuläret nedan.

Vi ökar inte antalet medlemmar, vilket gör att din kötid avgörs av hur många som väljer att lämna klubben eller att bli passiva medlemmar. 

För medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb krävs en spelrätt för medlemmar fr.o.m. det år medlem fyller 30 år. För greenfeemedlemskapet, Solsidan, krävs ingen spelrätt.

Du ansöker först om medlemskap och när ditt medlemskap beviljas skaffar du en spelrätt. Spelrätter till salu hittar du här.

Gällande årsavgifter för 2022 hittar du nedan.

I mån av plats kan du även välja att bli årsmedlem utan bindning, där hyra av spelrätt under 1 år ingår för 10 700 kr/år. Årsmedlemskapet med hyra av spelrätt gäller endast för ett år och kräver ansökan om medlemskap inför varje nytt år.

Familjerabatt - en familj betalar maximalt 21 900 kr i spelavgifter + 800 kr/person i årsavgift, (gäller familjemedlemmar med samma folkbokföringsadress).

Årsavgifterna nedan består av medlemsavgift, 800 kr samt spelavgift beroende på medlemskategori.

Önskar du ställa dig i kö för medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb så fyller du i formuläret nedan. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-717 01 25 eller info@saltsjobadengk.se.