Nyhetsbrev 2020-03-25
Nu hjälper vi varandra!
I rådande läge kan vi hjälpas åt att minska risken för smittspridning av coronavirus. Ju mindre interaktion mellan människor desto bättre.

Saltsjöbadens Golfrestaurang/Sweet & Pure och Erssons kommer här med erbjudanden till golfklubbens medlemmar som kan underlätta vår vardag. De hjälper oss och vi stöttar dem!

I samband med att Erssons Delikatessbil kommer på fredag 27/3 klockan 16:30 finns jag på plats för att svara på frågor om klubben, banorna och det rådande läget ur golfklubbens perspektiv.

På fredag öppnar också drivingrangen för säsongen. Kom till klubben och inled säsongen med att slå en hink bollar.

Väl mött
Mats Candinger

Saltsjöbadens golfrestaurang/Sweet & Pure
Erbjuder gratis hemkörning inom Saltsjöbaden. Vid köp av 2 rätter.

Veckomeny finns på Sweet and Pures facebooksida eller så ring gärna 08-7174000 så berättar vi mer.

Maila går också bra Ammi@astridochsvea.se

Ta hand om Er tills vi ses igen.

Ammi och Per

Beställ en härlig fredagslyx från Erssons Deli & vi dyker upp med vår Delikatessbil på klubben!
Kära Medlemmar!
Hoppas ni mår bra trots dessa tider! Erssons hjärta klappar extra för er medlemmar och vi märker att vissa inte har möjligheten att komma till oss, så därför kommer vi på fredag köra ut fredagslyx till er!

På fredag den 27e mars står vi med Erssons Delikatessbil på parkeringen utanför klubben. Vi fyller bilen för er medlemmar med massa goda påsar som du kan köpa direkt på plats!
Påsen innehåller 1/2 kg rökta räkor, aioli, baguette, skagenröra och en fantastisk alpost för 2pers. 350 kr.

Förbeställ din påse på saltis@erssons.se innan kl 20.00 på torsdag den 26/3. Passa på att beställ till grannen också. Solen skall skina på fredag så det finns tid för att slå en hink, prata med klubbchefen eller bara säga hej till andra medlemmar.

PLATS: Utanför klubbhuset
TID: 16.30-17.00
DATUM: Fredag 27 mars
BOKNING: via mail: saltis@erssons.se senast 20.00 26/3

Övriga tider är ni såklart välkomna till oss i Sickla där ni som alltid har 10% rabatt. (Ovan erbjudande innefattar inte 10% rabatt utan utkörning till klubben)

Vi tar swish och kort.

Varmt välkomna med beställning och en titt förbi klubben på fredag 16.30-17.00

#handlalokalt #supportyourlocal #ätgottmågott #erssonsgolfen

Nu öppnar drivingrangen!
Fredag den 27/3 klockan 14:00 öppnar drivingrangen för säsongen. Som vanligt är det kortbetalning som gäller.

Innan säsongen tagit riktig fart har shopen 50 % rabatt på skor och kläder samt en hel del övriga erbjudanden. Den närmaste tiden har shopen inga fasta öppettider men Peter och Kia finns oftast på plats.

Välkomna