Nyhetsbrev 2020-02-04
SGDF Seriespel
Stockholms Golfdistriktsförbund arrangerar varje år seriespel för damer och herrar i ålderskategorierna:

D22 (födda 1998 eller tidigare)
D50 (födda 1970 eller tidigare)
D60 (födda 1960 eller tidigare)
D70 (födda 1950 eller tidigare)

H30 (födda 1990 eller tidigare)
H40 (födda 1980 eller tidigare)
H50 (födda 1970 eller tidigare)
H60 (födda 1960 eller tidigare)
H70 (födda 1950 eller tidigare)
H75 (födda 1945 eller tidigare)
H80 (födda 1940 eller tidigare)

Saltsjöbadens Golfklubb har historiskt varit representerade i samtliga ålderskategorier för både damer och herrar. De senaste åren har vi dock haft svårt att hitta både lagledare och spelare främst i D50 och D60.

Vi ber därför medlemmar i D50 och D60 kategorierna att kontakta kansliet om ni är intresserade av att spela seriespel. Vi behöver också en lagledare för respektive lag om någon känner sig manad att ta det uppdraget.

Alla som är intresserade av att delta i seriespelet, oavsett kategori, är välkomna att höra av sig så berättar vi mer.

Tidningen Svensk Golf
Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Saltsjöbadens GKs inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Saltsjöbadens GKs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Saltsjöbadens GKs får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.
Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

Klicka här för din prenumeration

Nytt om Svensk Golf:

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

Vad händer med Svensk Golf under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?
Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

SM Golf 2020
Sommaren 2020, närmare bestämt den 4-12 juli arrangerar Örebro läns golfförbund SM i golf.

I bifogade dokument kan ni läsa om upplägget för tävlingarna och hur ni anmäler er.

SM-folder | (pdf) | 431,5 KB
Invigning. | (pdf) | 1,6 MB
lokabrunn_flyer | (pdf) | 2,3 MB
Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.