Nyhetsbrev 2019-10-07
Hej,

Styrelsen för Saltsjöbadens Golfklubb bjuder härmed in medlemmar till ett öppet hus forum.
Ta med tankar och funderingar över anläggningen, banorna och verksamheten som sådan och kom och träffa styrelsen och klubbchefen.

Ta detta tillfälle i akt för att mingla med andra medlemmar, ställa frågor till styrelsen och ledningen och passa på att tycka till!

Vill du maila in några frågor innan mötet kan du göra det till kansliet, kansli@saltsjobadengk.se, senast den 3 oktober.

Plats & Anmälan

Tid: 18.30 – 20.00, tisdag den 8 oktober

Plats: Golfrestaurangen

Anmälan: Till kansli@saltsjobadengk.se senast måndagen den 7 oktober.

Varmt välkommen!

Uppgradera redan nu och spela hela hösten.
Hösten kan erbjuda många härliga ronder golf så passa på att uppgradera ditt medlemskap.
Nu kan du uppgradera ditt medlemskap och nyttja din nya kategori redan nu.
Det tillkommer ingen extra kostnad utan du betalar ditt nya medlemskap vid den årliga faktureringen.
Vill du uppgradera mailar du bara här dina önskemål så löser vi det så snabbt som möjligt.

Välkommen med din uppgradering.

Shopen håller kvällsöppet
Behöver du fylla på med något från shopen eller vill boka in dig för en kommande resa håller shopen
kvällsöppet under tidagen samtidigt som klubben håller öppethus.

Välkomna
Peter & Kia

Vi närmar oss mörkare tider
Det blir mörkare för varje vecka som passerar och detta innebär att vi kommer att börja stänga lite tidigare succesivt.

Dessa tider gäller tillsvidare.

Kiosken efter hål 10.
Stängd för säsongen

Restaurangen
Måndag till fredag 08:00 till 18:00
Lördag och söndag 08:00 till 18:00

Måndag-fredag 08:00-16:00
Lördag-Söndag 08:00-16:00

Reception
Alla dagar 08:00-16:00

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.