Nyhetsbrev 2019-08-28
Palyers First
Ny medlemsundersökning på gång!

28 augusti går andra utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st. Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen från och med 2019, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle. Första undersökningen för året skickades ut den 26 juni. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, ledning, träning och restaurang.

Ditt svar är viktigt

Då utvecklingen av klubben och vår verksamhet bygger på vad ni medlemmar vill är det viktigt att du som medlem svarar. Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag. Då undersökningen skickas från Players 1st, kan det fastna i SPAM-filter. Har du inte fått något mejl den 28 augusti, titta i din ”skräppost” och se om mejlet fastnat.

Tävling
Erssons Kräftgolf

Vilken dag, vilket väder och vilken bana. När Jens och Stefan från Erssons, med hjälp av klubbchefen och våra eminenta krögare Ammi och Per, bjöd upp till Kräftgolf med efterföljande kräftskiva var det inget som saknades. Solen sken, banan var i ett fantastiskt skick och alla Erssons stationer längs banan var verkligen uppskattade.

Resultatmässigt hade vi 2 lag på samma resultat, lag Green/Ekström och lag Murray/Wijkström som båda hade 44 poäng och därmed fick första tjing från prisbordet.
Strax bakom på 43 poäng kom lagen Johansson/Edin och äkta makarna Brasen. Bra spelat allihopa.
I övrigt fördelades prisbordet genom ett lotteri bland scorekorten vilket uppskattades mycket från deltagarnas sida.

Ett stort tack till Erssons, klubbchefen och krögarna och vi hoppas denna tävlingen återkommer under många år framöver.

Banan
Just nu är banan i sitt absoluta toppskick och det är vi väldigt glada för.
Nu när hösten närmar sig och det blir mycket dagg under kvällar och nätter är det av uttersta vikt att vi alla ser till att laga våra nedslagsmärken.

Vi alla måsta hjälpas åt så att greenerna inte behöver ha öppna sår och stressas och kom ihåg att även korta inspel många gånger skapar nedslagsmärken.
Ett olagat nedslagsmärke tar veckor för greenen att läka och ett lagat är borta på någon dag.

Klicka Här så du lagar på rätt sätt.

Imorgon kommer greenerna att sprutas och då kan färgen bli lite svart men inget som påverkar rullen.

Alex med team.

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.