Nyhetsbrev 2019-09-04
Vi närmar oss mörkare tider
Det blir mörkare för varje vecka som passerar och detta innebär att vi kommer att börja stänga lite tidigare succesivt.

Dessa tider gäller tillsvidare.

Kiosken efter hål 10.
Måndag till fredag 10:00 till 18:00 (Gäller från måndag)
Lördag och söndag 09:00 till 18:00

Restaurangen
Måndag till fredag 08:00 till 19:30 (Gäller från måndag)
Lördag och söndag 08:00 till 18:00

Måndag-onsdag 08:00-19:00
Torsdad-fredag 08:00-18:00
Lördag-Söndag 08:00-17:00

Kansli
Alla dagar 08:00-17:00

Tävling
Måndag 2/9 spelades den 13:e upplagan av Göran Claesson Senior Trophy, klubbens inbjudningstävling för herrar 60+.
I strålande golfväder och på en utmärkt bana blev det i år hemmaseger genom Bert-Olof (B.O) Pettersson.

På bilden ser vi BO tillsammans med övriga pristagare, Anders Wadström (2:a), Ilmari Rennelind (3:a), Jan Axel Van der Linden (4:a)
och Eric Kusoffsky (5:a). Pristagaren flankeras av dagens tävlingsledare, Ove och Hasse.

Banan
Just nu är banan i sitt absoluta toppskick och det är vi väldigt glada för.
Nu när hösten närmar sig och det blir mycket dagg under kvällar och nätter är det av uttersta vikt att vi alla ser till att laga våra nedslagsmärken.

Vi alla måste hjälpas åt så att greenerna inte behöver ha öppna sår och stressas och kom ihåg att även korta inspel många gånger skapar nedslagsmärken.
Ett olagat nedslagsmärke tar veckor för greenen att läka och ett lagat är borta på någon dag.

Klicka Här så du lagar på rätt sätt.

Tack.

Alex med Team

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.