Nyhetsbrev 2019-09-10
Skadegörelse

Nu räcker det!

Vid upprepade tillfällen har vi sett att någon slagit torvor på foregreenerna på vår fina 9-hålsbana.

Banpersonalen har, som ni ser, reparerat tidigare torvuppslag precis intill där nya torvor nu slagits upp. Det här är skadegörelse och kommer att polisanmälas och personen som gjort detta kommer att uteslutas ur klubben!

Om någon vet något om detta är jag tacksam om ni hör av er till mig via mail eller telefon, klubbchef@saltsjobadengk.se eller 08-717 01 28.

Mats Candinger
Klubbchef

Bartömning i restaurangen
Den 18:e oktober kör vi bartömning i restaurangen med Midlive Crisers och DJ klockan 20:00.

Begränsat antal platser så förboka din plats via mail till ammi@astridochsvea.se

Pris 195 kr för Tapas och trevliga priser i baren.

Först till kvarn gäller!

Välkomna

Ammi & Per

Välkommen till Mini Touren och Golfäventyret Cup
Den 29 september spelas finalen av SGDF Rookie tour och Teen Tour first på Viksjö GK. I samband med det arrangeras SGDF Mini Tour och Golfäventyret Cup för att skapa en spel- och tävlingsdag på flera nivåer.

Mini touren är för ungdomar 16 år eller yngre som har 18,5-54 i hcp. Anmälan till Mini touren sker via Min golf på www.golf.se. Ungdomarna spelar 9 hål på 9-hålsbanan på Viksjö GK och föräldrar till ungdomar i hcp-grupp 6 kan behöva gå markörer i en boll.

Golfäventyret Cup är för åldrarna 12 år och yngre och är riktat till de som är lite nyare i golfen, helt utan hcp eller som precis börjat sänka sig. Golfäventyret cup pågår mellan 9-12 på stora övningsområdet bakom parkeringen.

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

Spela 30-bana

• Spela 50-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Något att äta

Startavgift för Golfäventyret Cup är 50 kronor och då ingår tävling, startkit, samt något att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

Anmälan till Golfäventyret Cup, sker till therese.larsson@viksjogk.se senast den 23 september.

För mer information se https://www.sgdf.se/start/idrott/juniortavlingar-2019 eller www.viksjogk.se.
Det går också bra att kontakta tränare Therése Larsson på Viksjö GK för frågor eller funderingar. Mejladress syns ovan.

Välkommen till en riktigt kul golfdag!

Viksjö Golfklubb och Stockholms golfdistriktsförbund

Vi närmar oss mörkare tider
Det blir mörkare för varje vecka som passerar och detta innebär att vi kommer att börja stänga lite tidigare succesivt.

Dessa tider gäller tillsvidare.

Kiosken efter hål 10.
Måndag till fredag 10:00 till 18:00
Lördag och söndag 09:00 till 18:00

Restaurangen
Måndag till fredag 08:00 till 19:30
Lördag och söndag 08:00 till 18:00

Måndag-onsdag 08:00-19:00
Torsdad-fredag 08:00-18:00
Lördag-Söndag 08:00-17:00

Kansli
Alla dagar 08:00-16:00 (gäller från den 16:e september)

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.