Nyhetsbrev 2019-09-24
Hej,

Styrelsen för Saltsjöbadens Golfklubb bjuder härmed in medlemmar till ett öppet hus forum.
Ta med tankar och funderingar över anläggningen, banorna och verksamheten som sådan och kom och träffa styrelsen och klubbchefen.

Ta detta tillfälle i akt för att mingla med andra medlemmar, ställa frågor till styrelsen och ledningen och passa på att tycka till!

Vill du maila in några frågor innan mötet kan du göra det till kansliet, kansli@saltsjobadengk.se, senast den 3 oktober.

Plats & Anmälan

Tid: 18.30 – 20.00, tisdag den 8 oktober

Plats: Golfrestaurangen

Anmälan: Till kansli@saltsjobadengk.se senast torsdagen den 3 oktober.

Varmt välkommen!

Luftning av greenerna på 18-hålsbanan.
Under onsdagen den 25/9 mellan klockan 11:10 och ca 16:00 är banan stängd för luftning av greenerna.
Vi kommer även ha en grupp medlemmar ute under denna tid för att laga fairways på samtliga hål på 18-hålsbanan.

Tack för visad förståelse.

//Alex

OBS!
Denna dag håller restaurangen bara öppet mellan 08:00-11:00.
Kiosken stängd hela dagen.

Bartömning i restaurangen
Den 18:e oktober kör vi bartömning i restaurangen med Midlife Crisis och DJ klockan 20:00.

Begränsat antal platser så förboka din plats via mail till ammi@astridochsvea.se

Pris 195 kr för Tapas och trevliga priser i baren.

Först till kvarn gäller!

Välkomna

Ammi & Per

Höstlövet By Skandia/Hel friskvård
52 glada par kom till start och vädret bjöd på strålande sol och behagliga temperaturer!
HEL Friskvård och Skandia var dagens sponsorer och de bjöd på ett fint prisbord som blev mycket uppskattat.

Vinnarna blev Pirjo och Ilmari Rennelind, med fina 67 slag netto. STORT GRATTIS till er.

Då eftermiddagen var varm och skön kom många av de tävlande till prisutdelningen och passade på att ta något gott att dricka och umgås med varandra.

Vi tacka Skandia och Hel Friskvård för att ni valde att sponsra denna tävling.

Vi ser redan fram emot nästa års tävling!

Vi närmar oss mörkare tider
Det blir mörkare för varje vecka som passerar och detta innebär att vi kommer att börja stänga lite tidigare succesivt.

Dessa tider gäller tillsvidare.

Kiosken efter hål 10.
Måndag till fredag 10:00 till 17:00
Lördag och söndag 09:00 till 17:00

Restaurangen
Måndag till fredag 08:00 till 18:00
Lördag och söndag 08:00 till 18:00

Måndag-fredag 08:00-17:00
Lördag-Söndag 08:00-16:00

Reception
Alla dagar 08:00-16:00

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.