Nyhetsbrev 2019-10-02
Hej,

Styrelsen för Saltsjöbadens Golfklubb bjuder härmed in medlemmar till ett öppet hus forum.
Ta med tankar och funderingar över anläggningen, banorna och verksamheten som sådan och kom och träffa styrelsen och klubbchefen.

Ta detta tillfälle i akt för att mingla med andra medlemmar, ställa frågor till styrelsen och ledningen och passa på att tycka till!

Vill du maila in några frågor innan mötet kan du göra det till kansliet, kansli@saltsjobadengk.se, senast den 3 oktober.

Plats & Anmälan

Tid: 18.30 – 20.00, tisdag den 8 oktober

Plats: Golfrestaurangen

Anmälan: Till kansli@saltsjobadengk.se senast torsdagen den 3 oktober.

Varmt välkommen!

Uppgradera redan nu och spela hela hösten.
Hösten kan erbjuda många härliga ronder golf så passa på att uppgradera ditt medlemskap.
Nu kan du uppgradera ditt medlemskap och nyttja din nya kategori redan nu.
Det tillkommer ingen extra kostnad utan du betalar ditt nya medlemskap vid den årliga faktureringen.
Vill du uppgradera mailar du bara här dina önskemål så löser vi det så snabbt som möjligt.

Välkommen med din uppgradering.

Pros Prize
På lördag den 5:e okteober är det dax för den traditionella 5-manna scramblen Pros Prize.
Det är fortfarande inte försent att anmäla sig och detta görs via mingolf och även direkt till shopen där även betalning sker.(kontant)

Detta är säsongens sista tävling, så passa på att vara med på en tävling full av glädje.

Välkomna

Peter & Kia

Bartömning i restaurangen
Den 18:e oktober kör vi bartömning i restaurangen med Midlife Crisis och DJ klockan 20:00.

Begränsat antal platser så förboka din plats via mail till ammi@astridochsvea.se

Pris 195 kr för Tapas och trevliga priser i baren.

Först till kvarn gäller!

Välkomna

Ammi & Per

Kiosken
Vi närmar oss mörkare tider
Det blir mörkare för varje vecka som passerar och detta innebär att vi kommer att börja stänga lite tidigare succesivt.

Dessa tider gäller tillsvidare.

Kiosken efter hål 10.
Måndag till fredag 10:00 till 17:00
Lördag och söndag 09:00 till 17:00

Restaurangen
Måndag till fredag 08:00 till 18:00
Lördag och söndag 08:00 till 18:00

Måndag-fredag 08:00-16:00
Lördag-Söndag 08:00-16:00

Reception
Alla dagar 08:00-16:00

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.