Nyhetsbrev 2019-06-26
Bokning och betalning på 9 hålsbanan
Nu har vi haft igång Sweetspot som bokningssytem sedan 1:a juni på 9-hålsbanan.
Från idag kommer betalfunktionen igång och detta innebär att ni nu kan betala era greenfee direkt i appen.

Innan denna tjänst kan användas behöver du lägga in ditt betalkortsnummer i appen under "profil" och där välja inställningar.
Nästa funktion som kommer inom kort är att kunna närvaroregistrera sig innan spel.

Vi hoppas ni tycker denna lösning blir bättre för varje vecka som går och har ni frågor om appen hjälper vi er gärna i receptionen.

Jubileumsgolfen 27:e juli
Den 27:e juli kröner vi GKS-veckan med en spännande lagtävling som ni säkert känner igen från förra årets GKS-vecka.

På förmiddagen kommer vi för första gången att arrangera Putt-KM som alla anmälda får möjlighet att vara med i.

Strax efter lunch avlossar vi kanonen och släpper iväg alla fyrmannalag där ert lag tar med er de två bästa resultaten från varje hål!

Anmälan sker induviduellt via MinGolf.
Meddela kansliet om färdigt lag finns,  om inte så lottas lagen ihop.

Utmed banan kommer vi även ha några roliga tävlingar i tävlingen, bland annat rakast drive och närmast hål.

Tävlingen Jubileumsgolfen by Krögarna har ett gediget prisbord och innan start får alla startande en goodie bag.

Efter tävlingen ingår en härlig trerätters middag, där huvudrätten är en grillbuffé, och en rafflande dragning av Jubileumslotteriet där alla deltagare har chans att vinna. Naturligtvis går det att köpa fler lotter än den som ingår i startavgiften på 390 kr.

Våra kära krögare Ammi och Per kommer även att servera en jubileumslunch för 90 kr innan start för de som är sugna.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar och i mån av plats även deras vänner.

Denna dag erbjuder klubben alla vardagsmedlemmar att delta utan att behöva betala tävlingsgreenfee.

Solsidan medlemmar betalar 400 kr som vanligt.

Välkomna att fira vår kära 90-åring med både golf, god mat, god dryck och goda vänner!

GKS Veckan
Se till att ha tid att spela golf under vår tävlingsvecka 24-27 juli.

Många tävlingar är redan öppna för anmälan.

Veckan avslutas med  90- års golfen då vi firar att klubben fyller jämt.

Välkomna

Banstatus
Kära medlemmar,
Idag har vi en mycket välkommen våt dag.
Även om det inte har varit så torrt som 2018, har det fortfarande varit väldigt lite nederbörd i år.
Banan började bli väldigt torr, så regnet idag är varmt välkommen.

Våra spelytor förbättras fortfarande vilket är glädjande.

Greenerna är nu nyklippta på 3,2 mm och kommer att reduceras till 3mm i morgon, det rullar nu fint och jämt på greenern.
Tees och foregreens är fortfarande klippt på 9mm och deras kvalitet har förbättrats avsevärt under den senaste veckan.
Fairways har också förbättrats kraftigt under den senaste veckan och är nu klippt på 13mm.

Saltsjöbadskannan kommer att äga rum på måndag den 1 juli.
Vi kommer att arbeta ganska intensivt med alla spelytor under de kommande 5 dagarna för att säkerställa att vi har höga nivåer av spelbarhet och presentation för detta evenemang.

Jag kommer att vara tillbaka nästa vecka med en annan uppdatering.

Alex och team.

Våra öppettider
Öppettider  Reception
Alla dagar 08:00-17:00

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.