Nyhetsbrev 2019-06-12
Jesper Lindeblads Vandringspris
VÄLKOMMEN TILL SJÄTTE UPPLAGAN AV JESPER LINDEBLADS VPR! SALTSJÖBADEN 15 JUNI 2019

Poängbogey över 18 hål på Saltsjöbaden för juniorer med officiellt handicap. Anmälan på golf.se senast 12 juni.

För de mindre erfarna golfarna erbjuds en scramble på 9-hålsbanan. Anmälan på www.jesperlindeblad.se/anmalan senast 12 juni.

Samling för samtliga deltagare kl 10.00 på Saltsjöbadens GK. Under dagen erbjuds aktiviteter och lunch. Starttider presenteras på plats.

Alla juniorers deltagande bekostas av Jesper Lindeblads Minnesfond.

Prisutdelning sker i samband med att de sista kommit in från spel.

Efter prisutdelning serveras en BBQ på golfklubben. Till denna MÅSTE man boka bord samt förskottsbetala. Görs på www.jesperlindeblad.se/bbq

VÄLKOMMEN TILL ÄNNU EN FANTASTISK DAG I JESPERS ANDA!

Medlemsundersökning
Ny medlemsundersökning på gång! 26 juni går första utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st.
Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar.
Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning.
Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.
Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen från och med denna säsong, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle.
Första undersökningen för året skickas ut den 26 juni och den andra 28 augusti.
I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang.
Ditt svar är viktigt Då utvecklingen av klubben och vår verksamhet bygger på vad ni medlemmar vill är det viktigt att du som medlem svarar.
Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag.
Då undersökningen skickas från Players 1st, kan det fastna i SPAM-filter. Har du inte fått något mail den 26 juni, titta i din ”skräppost” och se om mailet fastnat,
annars kommer du med i den senare undersökningen den 28 augusti.

Tack för att ni tar er tid att svara.

Måndagen den 10/6 spelades Juniorslaget JMI på klubben. Det blev en väldigt lång dag med första start 07:30 och sista bollen hade
spelat sitt 36:e hål straxt före 22:00.
Våra tävlingsledare och dommare kämpade sig igenom hela dagen och ett extra tack till er.

Stort Grattis till vår hemmaspelare Didrik Ringvall Bengtsson som  vann Juniorslaget i pojkklassen.
Grattis Rebecca Brink till segern i flick-klassen som var på besök från Viksjö GK.

Funktionärer till Saltsjöbadskannan
Vill du ställa upp som funktionär under Saltsjöbadskannan?

Vi behöver hjälp med forecaddies, startes mm under dagen så att spelarna känner sig välkomna.

Tycker du detta låter kul var snäll att anmäla dig till Peter på kansliet på mail Kansli@saltsjobadengk.se

Våra öppettider
Måndag-Söndag 08:00-17:00

Medlemsförmåner
Missa inte erbjudanden från GKS partners till dig som medlem. Alla medlemsförmåner hittar du på hemsidan,klicka här.