Påminnelse Medlemserbjudande
Partnerprogram 2019
Hej alla Partners

Golfsäsongen är nu i full gång och vi har precis genomfört vår första Jubileumstävling för att fira att klubben fyller 90 år.
110 medlemmar och några av er Partners var med och genomförde denna 27 hålstävling och alla tog sig runt på stapplande ben

Vi kommer nu under veckan att göra ett utskick till våra medlemmar med aktuella erbjudanden från er Partners.

Vi ni ha ett erbjudande som är riktat till våra medlemmar var snäll att maila kansli@saltsjobadengk.se vad ni vill ha för budskap.

Vill även påminna om våra aktiviteter som kommer framöver och ber er anmäla er för dessa.
Till den 5/6 är det ett fåtal och vi behöver bli flera för att genomföra denna dag.

Vi ses på klubben.

Peter & Mats

Partnerprogram

5 juni                  Nätverksträff på klubben. Samling klockan 07:00 för frukost.
                          Därefter får alla 10 minuters presentation av sitt företag och tjänster.
                          Vi avslutar med att spela 9 hål för att ge er ännu mer tid att fortsätta
                          diskussioner i lugn miljö.

14 juni               Studiotid med vår pro. Här finns möjligheter att testa senaste tekniken och prov
                         slå det nyaste och hetaste på marknaden.
                         Begränsat till 6 plaster.
                         Anmälan via kansli@saltsjobadengk.se senast 10/6.

27 juli                 90 års golfen. Vi firar att klubben fyller jämt med en tävling som
                         Thernlunds är sponsor för.
                          Alla partners är välkomna att deltaga kostnadsfritt.
                          Anmälan mailas med golfid till kansli@saltsjobadengk.se

18 sept              GKS Partnergolf. Samling på klubben klockan 07:30 för frukost.
                         Därefter kanonstart 08:30.
                         Efter tävlingen gemensam lunch och prisutdelning.
                         Ta gärna med egna priser för att krydda prisbordet.

Sept/Okt          Partnerresa. Vi planerar en resa med fokus på golf och nätverkande.
                       Denna resa kommer att bekostas av deltagande företag. Resmål TBA.

Okt/nov            Partnerträff. BooEnergi bjuder in alla partners och är värd för dagen.
                       Alla är välkomna och bjud gärna med någon viktig kund för detta tillfälle.
                       Dagen kommer att avslutas med en aktivitet. Program och tid TBA.