Nyhetsbrev 2015-04-04 Saltsjöbadens Golfklubb

Välkomna till säsongen 2015

Bäste medlem,

Snart är golfsäsongen här. 9-hålsbanan är öppen och det spelas för fullt när vädret tillåter. Vårarbeten för att iordningställa 18-hålsbanan pågår i växlande förutsättningar efter det nyckfulla vädret. Banchefen meddelar att, trots en vinter som inte varit optimal, ser 18-hålsbanan ut att ha klarat vintern bra och vi ser fram emot en säsong med banor i lika fint skick som i fjol.

Klubbens årsmöte hölls söndagen den 29 mars och en sammanfattning av mötet hittar ni här.

Ekonomikrets i Roslagen AB sköter ekonomin

Klubbens hela ekonomihantering sköts nu av Ekonomikrets i Roslagen AB. Företaget, som leds av Anneli Ljungblad, sköter allt från löpande redovisning till fakturering av avgifter.

Därmed kommer fakturor på årsavgifter att ha ny avsändare och, för att ytterligare förenkla och effektivisera, kommer fakturorna att skickas via mail till alla medlemmar som har en mailadress registrerad i klubbens register. Att maila fakturorna innebär en kostnadsbesparing och, inte minst, en resursbesparing i linje med klubbens miljöpolicy.

Städdag 19 april

Klubbens årsmöte beslutade att återbetalning av städavgifter på städdagen upphör.

Vi hoppas självklart att alla medlemmar vill ställa upp ideellt för att göra banorna vårfina på städdagen den 19 april.

Samling sker, som vanligt, klockan 09:00 vid maskinhallen där banchefen fördelar arbetsuppgifter.

Väl mött på städdagen den 19 april.

Mats Candinger
Klubbchef

Företagspartners 2015

Vi hälsar våra företagspartners välkomna till en ny säsong på Saltsjöbadens GK med fortsatt givande och trevligt samarbete. Lite extra välkomna i gemenskapen till våra nya partners för året:

Texas Longhorn
Ernst & Young