Inbjudan till Klubbmingel på Saltsjöbadens Golfklubb

Vi vill hälsa dig varmt välkommen som ny medlem i Saltsjöbadens Golfklubb och särskilt bjuda in dig till våra Klubbmingelkvällar.

På måndag den 27 april kör vi igång med den första av våra informationskvällar för dig som vill bekanta dig med klubbens verksamhet, träffa nya golfkompisar eller få svar på frågor. Kommittéer, styrelse och personal kommer att finnas på plats för att svara på frågor och hjälpa till på alla sätt.

Tiden är 18:00-20:00 och vi träffas i klubbhusets restaurang. Nu på måndag träffar du tävlingskommittén, bankommittén, klubbkommittén samt styrelse och personal. Kom och ställ era frågor, bekanta er med klubbens verksamhet eller kom bara in på en pratstund. Vi bjuder på något att dricka och lite tilltugg.

Kommande klubbmingelkvällar finns följande kommittéer representerade tillsammans med styrelse och personal:

4 maj    kl. 18:00-20:00  Seniorkommittén Marknadskommittén Klubbkommittén

11 maj  kl. 18:00-20:00  Damkommittén Miljökommittén Klubbkommittén

Varmt välkommen

Mats Candinger
Klubbchef

Ps. Är du medlem sedan tidigare och har ändrat medlemskategori inför 2015 har du fått denna inbjudan och är självklart också varmt välkommen. Ds