Juniornytt 2021-06-08
Hej alla breddgruppsbarn med föräldrar!

Vi är halvvägs in i säsongen och hoppas träningen flyter på och att ni har riktigt roligt på klubben. Vi vill uppmuntra till mycket spel även utanför träningstimmen. På övningsområdet finns 50-banan, 6 hål som man gärna kan spela med kompisar och föräldrar.

Ni som är på väg till grönt kort och känner att ni behöver faddrar för spel (100-banan på 9-hålsbanan) kontakta idrottskommittén så hjälper vi gärna till med att sätta samman er med någon fadder.

VIKTIGT Anmäl er till Jesper Lindeblads glassgolf de luxe på fredag 11/6!

NYHET Vi öppnar nu upp ovan tävling för breddbarn utan hcp, om ni tar med en förälder som markör! Spelform blir då scramble, och för juniorer med hcp 36–54 spelar vi poängbogey.

SOMMARUPPEHÅLL
Vi kör den sista träningen v 24 och därefter har vi ett sommaruppehåll. Träningen startar på nytt vecka 33, all info finns på hemsidan.

SOMMARLÄGER
Det finns fortfarande plats på våra sommarläger:
21–24/6, 28/6–2/7, 5 och 9/8–13/8. Läs mer och anmäl här.

JUNIORKALENDERN
Varje fredag kl 16-17 har juniorerna egen speltimme på 9-hålsbanan. Man bokar tid i Min Golf eller i receptionen, tiderna hålls till dagen innan, kl 17.

11/6 Glassgolf de luxe till Jesper Lindeblad minne.
Anmäl senast 9 juni, här. Startlistan publiceras dagen innan på ”Saltis Golf”, bli gärna medlem i denna grupp! Här hittar ni sidan.

12/6 Minitouren, Waxholm
14/6 Minitouren Ingarö

SGDF Minitour, för info och anmälan här. SGDF Mini Tour är avsedd för att ge yngre spelare möjlighet att få komma ut och spela på nya banor och samtidigt träffa och spela med andra jämnåriga juniorer från andra klubbar.

12/6 Jesper Lindeblad VPR, anmäl via MinGolf, hcp 36 och lägre.

16/6 Teen Cup; en klubbtävling som vi arrangerar på 18- hålsbanan men erbjuder i år även en tävling på 9-hålsbanan för er med hcp 54-36. Första start kl 15:00
Anmälan ligger uppe på MinGolf  och vi kör tävlingen på 9-hålsbanan om vi får minst 10 anmälda. Här behöver vi även stöd från er föräldrar i form av 2 funktionärer, anmäl till Karin Emanuelli, 0708390206.

SALTIS GOLFTJEJER
Saltis golftjejer fortsätter med aktiviteter under säsongen. I söndags träffades tjejer i åldern 8–13 år för genomgång av regler och roliga golflekar under ledning av Nathalie. Är du nyfiken på att vara med? Kika på programmet och nästa aktivitet här.

KOMMUNIKATION
Sök upp ”Saltis Golf” på Facebook och bli medlem. Här lägger vi ut information om junioraktiviteter. Gå med och gilla inläggen, då vet vi att ni har fått informationen.

IDROTTSKOMMITTÉN
Vill du som förälder engagera dig i ditt/dina barns träning? Tveka inte att höra av er till oss i idrottskommittén. Vi behöver fler härliga föräldrar eller varför inte far- och morföräldrar som bidrar till att vår juniorverksamhet kan fortsätta att utvecklas på Saltsjöbadens Golfklubb! Ta kontakt med oss, här finns info.

Idrottskommittén och Tränarteamet