Juniorinformation
Snön börjar smälta, solen skiner och snart är det dags för säsongsstart 2023!

Säsongsstart är lördagen den 22a april. Vi bjuder på hamburgare till barnen 12.00 vid klubbhuset. Sedan 12.45 har vi en gemensam genomgång av scrambletävlingen vid ettans tee på 9-hålsbanan. Ca. 13.30 shotgunstart. Vi har ett föräldramöte medans juniorerna är på banan 14.30-15.00. Avslutning när alla är klara och scorerna är räknade, ca. 16.00 vid klubbhuset. I juniorträningen ingår uppsarten, ingen ytterligare anmälan krävs.

Glöm inte att anmäla er till juniorträningen, vi har tidigare gett förslag på ålder, hcp m.m. men om ni är ett gäng som vill träna en viss tid vilket inte passar den beskrivning vi har angivit så hör av er till oss så kan vi nog ordna det! Anmälan till juniorträning sker via vår nya hemsida på Svenskalag

Nytt för i år är ytterligare spelaktiviteter och möjligheter att ta grönt kort på fredags eftermiddagar, kombinerat med glassgolf. Datumen för detta är under våren 12/5, 26/5 och 9/6, samt under hösten 25/8, 8/9 och 22/9. Ytterligare sommar spelaktivitet kan uppstå.

Med vänlig hälsning,
Sebastian Hansson Idrottsansvarig!
Idrottskommittén!
Peter Hansson Headpro!
och Tränarteamet!