GKS Partners 2020
Bäste GKS partner
I dessa oroliga tider ser vi nu fram emot en ny golfsäsong. Vintern har varit mild och skonsam för våra banor och om våra prognoser håller kommer vi i år att öppna rekordtidigt.

Vår course manager, Alex Cawley, jobbar intensivt med sitt team med alla förberedelser inför säsongen och det är en hel del förarbeten som krävs för att spelytorna ska hålla hög kvalité under en hel säsong.

I golfshopen packar Peter och Kia Hansson upp årets nyheter och inom kort är shopen öppen dagligen.

Snart öppnar också golfresturangen för säsongen men med de begränsningar som krävs för att erbjuda en trygg miljö och motverka smittspridning.

På kansliet möter ni mig, Mats Candinger, och Lena Candinger som tillsammans med vår säsongspersonal hjälper er på bästa sätt.

Peter Sigrén, som tidigare jobbade hos oss, har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi tackar Peter för tiden hos oss.

Varmt välkomna till en ny härlig golfsäsong

Mats Candinger
Klubbchef
Saltsjöbadens Golfklubb

Hur hanterar vi coronasituationen?
Rätt hanterat borde golfen kunna erbjuda en möjlighet att utöva en utomhusaktivitet utan större risk för smitta eller smittspridning.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och när vi öppnar vill vi be alla att, tillsvidare, i möjligaste mån hantera kontakterna med oss via mail eller telefon.

Bokning av era speltider gör ni företrädesvis via MinGolf, appen MinGolf-bokning eller MinGolf-företag.

Självklart är ni också välkomna in för personlig service om ni så önskar.

Vi kommer sannolikt att göra vissa förändringar som kan påverka er upplevelse hos oss och vi ber er att ha överseende med detta.

SGFs rekommendationer för golfverksamhet är följande:
Spel

• Golfspel kan ske i nuläget, där banor är öppna precis som vanligt.
  • Uppmana till god hygien och att undvika eventuella samlingsplatser på klubben.

Träningsverksamhet

• Undvik att samla människor i grupper större än 25 personer, enligt de råd som finns från RF.
  • Uppmana till god hygien och håll avstånd mellan individer.
  • Var tydlig med att den som känner någon form av symptom måste avstå aktiviteten.

Tävlingsverksamhet

• Även tävlingsverksamhet kan ske på klubben, men undvik samlingar som till exempel tävlingsstart/information och prisutdelningar.
  • Se över hur transporter genomförs och försök åka mer uppdelat.

Läs mer om SGFs rekommendationer här.

Footgolf på Saltsjöbadens Golfklubb
Sedan 2016 har Footgolf sorterat under SGF. Ännu så länge har sporten inte tagit fart i Sverige men är idag en av världens snabbast växande sporter.

Footgolf har stora likheter med golf. Samma vett och etikettsregler gäller, en klädkod som passar på golfbanan och samma aktsamhet och vård av banan gäller.

Med en relativt låg beläggning på vår 9-hålsbana ser vi möjligheten att utöka verksamheten och introducera Footgolf. Idén har redan mottagits positivt, inte minst av flera av er partners som ser möjligheten till annorlunda och rolig företagsaktivitet.

Med stöd av Svenska Golfförbundet och i samarbete med Footgolf Sweden bygger vi en 18-håls nationalarena för Footgolf på 9-hålsbanan. För att Footgolfspelet ska fungera tillsammans med golfen krävs att man är medlem i klubben för att spela. Medlemmar kan också ta med sig gäster.

Vi kommer att arrangera några Footgolftävlingar under säsongen. Premiärtävlingen är ett VM-kval som spelas den 4/4. Det kommer, när omständigheterna tillåter, att arrangeras en stor invigningstävling där idrottsprofiler och journalister bjuds in som en marknadsföring för Footgolfsatsningen och för Saltsjöbadens Golfklubb.

I juli arrangerar vi sedan en tävling på Footgolfens världstour, näst högsta nivån efter majortävlingar, där 300 av världens bästa spelare deltar.

Utöver marknadsföringen som satsningen ger Saltsjöbadens Golfklubb räknar vi med ett ekonomiskt överskott som bidrar till utvecklingen av golfverksamheten.

Så ladda golfbagen med en fotboll så kan ni bryta av golfspelet med en Footgolfrunda.

Företagspresentation och erbjudanden
Vi vill att ni ska synas hos oss och, utöver den exponering ni valt, syns ni på vår hemsida och på partnerskylten vid klubbhuset.

På hemsidan syns dels er logotyp, dels har ni möjlighet att presentera ert företag. Gå gärna in på länkarna nedan och kontrollera er företagspresentation. Om den saknas, skicka informationen till oss så ser vi till att den kommer in.

GKS partners har också möjlighet att kommunicera riktade erbjudanden till klubbens medlemmar. Det gör ni via hemsidan, medlemsförmåner, och via två nyhetsbrev per år som esklusivt innehåller era erbjudanden till klubbens medlemmar. Det första utskicket med erbjudanden till medlemmarna skickas i slutet av april och ni kan redan nu skicka era erbjudanden till oss på klubbchef@saltsjobadengk.se.