Medlemsförmåner för GKS medlemmar
Som medlem i GKS får du ta del av attraktiva erbjudanden från våra partners
Aktuella medlemsförmåner och erbjudanden från våra partners hittar du alltid på hemsidan, klicka här.

Erssons

Erssons Medlemsdag den 7 juni

Erssons erbjudande:

Hej

Vi erbjuder alla medlemmar 50% rabatt i vår deli och restaurang i Sickla fredagen den 7 juni. Erbjudandet gäller ej catering, presentkort eller alkohol.
Visa upp något som identifierar dig som medlem så erhåller ni rabatten.

Kan du inte besöka oss den 7/6 finns alltid guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons.

Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10 % rabatt på alla köp hos oss.

Visa bara upp ditt nyhetsbrev som bevis.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Grand Hotel Saltsjöbaden

Boka boende på Grand Hotell Saltsjöbaden, som medlem erhåller 20% rabatt på gällande pris.

Ange koden GKS vid bokning.

För bokning kontakta Grand Hotel på tfn. 08-506 170 00.

Välkommen!
/ Grand Hôtel Saltsjöbaden

Boo Energi

”Boo Energi är Sveriges hälsosammaste energibolag, med en nära och genuint bra service, som alltid levererar 100 % miljömärkt el till ett utmärkt pris!”

Vårt erbjudande till Saltsjöbaden GKs medlemmar:

• 4 Sverigelotter – Föreningslivet egen skraplott
  • 150 kronor går till ungdomsverksamheten på Saltsjöbadens GK.

För att ta del av avtalet och samtidigt bidra till ungdomsverksamhet och svenskt föreningsliv gör ni enligt följande:

-          Gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Ange kod GKS i kampanjkodfältet, eller
-          Kontakta vår kundservice och ange kod GKS, så hjälper vi till att teckna elavtalet.

Boo Energi sätter dig som kund i fokus med vår kunniga personal, vilket vi gjort sedan 1920.
Sveriges smartaste elpris – Boo portföljen, professionella elhandlare sköter löpande dina elinköp. Du får bästa förutsättningarna för ett långsiktigt bra elpris med liten risk, låga priser och bra villkor.
Genuint bra service – I de kundundersökningar vi är med i hamnar vi alltid i toppskiktet.
Alltid 100 % miljömärkt el – från sol, vind och vatten
Lägre elkostnader genom daglig motion – ladda ner vår app ”E2E” Boo Energi och träna ner din elräkning som kund hos oss. 860 kcal = 1 kWh! Era egenproducerade kilowattimmar dras av på nästkommande elräkning i form av hälsorabatt.
Boo Fonden – Vi stödjer föreningslivet, och hjälper varje år över hundra utövare då vi vet hur viktigt det är för barn att känna tillhörighet. Alla Boo Energis elhandelskunder är välkomna att ansöka från fonden.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Per telefon: 08-747 51 70 eller via mail: post@booenergi.se

Via mail: post@booenergi.se

Söder om Söder kontor & Fastighetsservice
Hemstädning Vi hjälper vi dig skapa lite mer fritid

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi kan erbjuda hemstädning i Saltsjöbaden för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Om du bestämmer dig för abonnemangsform kan du välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Att släppa in en städfirma i sitt hem kräver ett förtroende. På Söder om Söder väljer vi våra medarbetare med omsorg och vi har både professionell och ambitiös personal. Dessutom har alla våra medarbetare tystnadsplikt.

Ange koden Saltis2019 för 15 % på första månanden

Kontakta Martin på martin@sossf.se

Upplands motor
Välkommen att göra en bra affär med din nästa Volvo.

För aktuella erbjudnaden klicka Här

Vi finns alltid på plats i Hammaby sjöstad så välkommen in på en provtur.

HEL Friskvård
Higher Performance Activator - ett 90 dagars program för dig som vill ha hjälp att prestera ÄNNU bättre.

Endast för dig som medlem i Saltsjöbadens Golfklubb erhåller du en "HELkroppsscanning" (kostnadsfritt) och i samband med den en rabatt på HPA med 3 500:-.

Kontakta Fredrik på fredrik@legnaprapat.se för att boka in dig på en "HELkroppsscanning"

Cija Tank
Hjälp oss stötta juniorerna på Saltsjöbadens GK!

När Du beställer högtrycksspolning, slamtömning eller vatten till din pool eller ditt spa så ger vi 5% tillbaka till juniorverksamheten.

Beställ på: 08-55 66 17 30 eller order@cija.se. Juniorerna och vi tackar dig!

Se mer om våra tjänster på vår hemsida www.cija.se.

Välkommen!

OBS! ange "Saltsjöbadens GK" vid beställning!

Meracom
Vårt tidevarv är under allt snabbare förändring.

“If the speed of change outside, exceeds the speed of change inside, the end is in sight” , Jack Welch

Har ni börjat jobba ordnat med Era Värde Erbjudanden och Affärsmodeller?

Boka en Workshop så ni kommer igång! klicka Här

Merocom AB