Damkommittén informerar 2019-09-12
Hej!

Damdagarna går mot sitt slut, säsongen har varit fantastisk med stort deltagarantal och en jättefin bana!

Nu på tisdag den 17:e september är det poängbogey, alla kan delta, det är sista tävlingen till poängtavlan (PT). Sista anmälan till denna tävling är nu på söndag den 15:e september, klockan 14.00

För er som tidigare anmält att ni ville vara med i årets "Running Eclectic" är det nu dags att lämna in era scorekort!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Så här gör ni:

• Räkna ut ditt bästa resultat
  • Tag ditt nuvarande hcp delat med två och dra av detta hcp för att få ditt slutresultat.
  • Lämna ditt ifyllda samt signerade scorekort till någon av oss i Damkommittén eller till personal i kansliet

Vi behöver ditt ifyllda, uträknade och signerade scorekort senast torsdagen den 19:e september, för att du skall kunna vara med i denna tävling.tävlingen.

Tisdagen den 24:e september (anmälan senast söndagen 22:a september klockan 14.00), spelar vi match, anmäl dig och DK lottar ihop dig med en trevlig motspelare. Prisutdelning till vinnaren i varje match direkt när ni kommer in.

Tisdagen den 1:a oktober (anmälan senast söndaden den 29:e september, klockan 14.00) spelar vi med tre klubbor + putter, på 18-hålsbanan, prisutdelning sker under avslutningen.

Klockan 17.30 samlas vi i Golfklubbens restaurang för Höstmiddag där vi under kvällen har säsongens alla prisutdelningar.

För mer information, läs på klubbens hemsida under "Tävlingsprogram - Höstmiddag 1: oktober.

Sista anmälan till Höstmiddagen är fredagen den 27:e september klockan 14.00!

Alla som varit med på tisdagsgolfen och fått ”poäng till tavlan” (PT) har pris att hämta. Kan du inte närvara måste du informera Damkommittén om ett ombud för dig.

Vi hoppas att få se er på de återstående tävlingarna samt på avslutningen, Höstmiddagen den 1:a oktober

Väl mött!

Damkommittén