Damkommittén informerar 2015-04-21

Kul att så många anmält sig till Vårmiddagen den 28 april, det finns fortfarande några platser kvar, om du inte anmält dig än passa på nu. Gå in på Min Golf där hittar du en ”tävling” som heter Vårmiddag den kostar 165 kr utan vin och 200 kr med vin detta betalar du när du kommer.

Alla säsongens Damtävlingar ligger nu i Min Golf. Du kan betala 550 kr för 19 av våra tävlingar genom att sätta in pengarna på Damernas konto SEB 52592505571 (glöm inte skriva namn) eller lägg pengarna i märkt kuvert i ”Gröna lådan” i Damrummet. Du kan också i fortsättningen betala 50 kr/tävling genom att sätta in pengar på kontot eller lägga dem i ”Gröna lådan”.

Tävlingen den 28 april är en lagtävling (du blir inlottad i ett lag) på 9-hålsbanan med start från 11.00. Alla Damer som har hcp +8--54 är välkomna, tävlingen är inte hcp-grundande, passa på att testa klubborna inför säsongen. Det vore roligt om vi får se lite nya ansikten också. Du har väl observerat att denna ingår i de 550 kr om du väljer att betala så.

För att se” Tisdagstävlingarna 2015” kan du gå in på klubbens hemsida. Se huvudrubrik: Klubben och därefter kommittéer – damkommittén.

Väl mött

Damkommittén