Damkommitténs TÄVLINGSINFORMATION 2015

Tisdagstävlingar

I år kostar det 550 kr för 19 tävlingar (de rödmarkerade i tävlingsprogrammet). Detta betalar du enklast genom att sätta in 550 kr på Damkommitténs konto hos SEB 5259 25 055 71, som referens uppger du ditt namn. Du kan också betala 50 kr per tisdagstävling, den betalningen läggs i märkt kuvert i ”gröna lådan” i Damrummet. Om du betalar för flera tävlingar samtidigt ange detta på kuvertet.  De extraordinära tävlingarna, som framgår av tävlingsprogrammet, betalas separat enligt information för respektive tävling.

Eclectic

Detta är en rolig tävling som alla kan delta i, (anmälan i Damrummet) du tävlar mot dig själv under säsongen. Det gäller att få så bra resultat som möjligt på varje hål och du har hela säsongen på dig. Börja med att fylla i antalet slag från första tävlingen på ett separat scorekort, detta märker du ”Eclectic”. När du får ett bättre resultat (färre slag) på något eller några hål nästa tävling ändrar du detta/dessa, din medspelare signerar kortet. Du fortsätter så under säsongen. När sista tävlingen märkt Eclectic är klar lämnar du in scorekortet i ”gröna lådan” i Damrummet. Pris till de som fått bäst resultat i respektive klass delas ut på höstavslutningen. Du som vill delta i ”Eclectic” betalar 50 kr på konto SEB 5259 25 055 71  som referens uppge ditt namn och ”Ec” för Eclectic eller i märkt kuvert i ”gröna lådan” i Damrummet.

Matchspel

En tävling där alla kan delta.(Anmälan i Damrummet). När alla som vill vara med är anmälda delas dessa in i grupper med 4-5 deltagare med liknande Hcp. Du spelar match mot alla i gruppen någon gång under säsongen (tiden bestämmer du tillsammans med din motspelare för varje match). Den i gruppen som har flest segrar går till final, denna avgörs i en poängbogey där vinnaren koras, dessutom får gruppvinnarna ett mindre pris. Du som vill delta i” Match spel” betalar 50 kr på konto SEB 5259 25 055 71  som referens uppge ditt namn och” Ma” för matchspel eller märkt kuvert i ”gröna lådan” i Damrummet.

Dubbletten-vandringspris

Du som deltar i tävlingarna 11 augusti och 25 augusti är automatiskt med i tävlingen om vandringspriset.

Årets tävlingsprogram hittar ni via länken till höger.

Välkommen till en ny utmanande golfsäsong

Damkommittén